『薪火Post』BNO續期資訊(46) 好大量伸手黨攻入,繼續Join Queue圍爐俾負皮

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
我覺得係faq可以建議大家用自己資料試一次睇下要咩文件先再發問
因為每個人所需既文件都唔同
今日有無人會approve呢
想問由郵局已簽收到HMPO update status 要幾多日?
唔係喎,我果份全部copy都比返我,同我封小學雞英文信都比返我
我比咩佢,佢就比返咩我
今日會開工?
他話淨係休禮拜日呀嘛
就係喇咁少嘢,啲 IO 都未必留意到,
最緊要國藉啱唔啱,唔啱就真係要退貨,除非中大獎,咁就睇清睇楚。
啲文件要隔幾耐先寄番黎?已經收到本BNO
佢覺得係copy就收
琴日收到documents 但仲未JOIN Q
唔通真係咁多人續
係,真係好多人因送中惡法而醒
唔係話醒唔醒,而係有動力去比成千銀同咁不怕麻煩去續
痴咗線
冇睇幾日po 爆咗2次1001
我喺DHL返office,有關收貨嘅問題(或者你補寄文件想用D記)可以問我意見。
唔係,可以搵屋企人,總之要搵個識你嘅人簽收
「一個工作天」
我發現如果掂到周末既Post會推得慢啲
我上個post都講左啦,星期六日HMPO唔開工,所以無野update
唔夠閒日批得咁多
收到 email 話漏填資料要補填.....但係明明已經填晒

而家要補填section 1,2,3,9,10, 仲要countersign 係相後邊寫野簽名, 好似回復返舊system 咁
我都係不過我係俾人彈countersign 但都要由頭填過
佢又無講話彈我countersign

btw, 我個IO 係 Jenny Makin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞