『薪火Post』BNO續期資訊(46) 好大量伸手黨攻入,繼續Join Queue圍爐俾負皮

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
難得嘅approve 無負皮
大佬唔通2個月都要負皮我
唉仆街了
Passport 到咗啲 document 仲未返到
隔咗成個禮拜
Webchat過個advicer話都查唔到DHL有tracking
但佢話有啲人14日後先track到都唔出奇
叫我月尾收唔到就打去問
你預正常一至三個工作日joined queue,btw巴打係香港寄去?因為比較少人用Fedex,請問幾錢?俾其他將會申請巴絲除Speedpost同DHL外多個選擇..
估計張相衰乜?係自拍?
未掛,都未見到有人出post話收到藍色BNO,可能用晒印歪封面呢批先..
係啊!
用哂呢批先會轉
不過唔知D貨量幾多, 呢幾個月BNO申請量多好多
不過英國話今年就會用哂紅色
都有兩個,可能係比你等更耐仲未批既人俾負皮...

First adult Lost case遞交文件:
⑴身分證彩印
⑵特區護照彩印
⑶出世紙黑白印
⑷父母出世紙及婚書黑白印
⑸BNO持有人副署(非專業者+教師)
⑹銀行電子月結單+保險單
btw講返先

我都係First adult Lost case遞交文件:

(1)身分證彩印

(2)特區護照彩印

(3)出世紙正本

(4)BNO持有人副署(非專業者+教師)

(5)銀行電子月結單

在此感謝各位解答過我疑難 屌過我睇doc既巴打
慘bno要食曬啲歪版
限定版
終於輪到7月
係香港寄,我特登開了個Personal Fedex account(其實都係standard register個人資料嘢),在上網入寄件收件人資料,然後我報份野係0.5kg重(at the end, 0.45kg),自己印埋份airway bill,報價250蚊左右,但佢仲未正式收我錢,但我估應該都差唔多啩。
另外DHL網上報價都成400幾蚊幾貴
然後speedpost其實ok,但佢去到英國係咪都係royal mail派?所以成日覺得會有甩漏
同你同一日join queue,希望快啲到我
[url]
[/url]
BNO冇得退支
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞