『薪火Post』BNO續期資訊(46) 好大量伸手黨攻入,繼續Join Queue圍爐俾負皮

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
係咪BC同BNO封面一樣?共用同一批封面?
咁計落平過DHL成半價錢,如果兩間穩陣程度差不多都可以考慮,話時話,巴打份野450g咁堅,我連舊BNO、廁板全部交埋彩色影印都係大約330g...
用完身份證大法, 佢打電話比我confirm身份之後, 比左個ref number我
請問我下一步需要做d咩? 定係等佢send email比我?
many thanks!
希望有生之年可以平權到退支,來生不做支那人!
我都係同你交一樣嘢,可能我又用folder裝又盛?我都唔知

我公司平日寄野用開Fedex,其實質素同DHL差不多
俾ref no.個email入面應該有條link叫你去申請返本bno?

交咗:
Bb相bno正本 (01年過期)
特區護照全本彩印
身分證底面彩印
正本出世紙
黑白副本出世紙
父母結婚證書黑白影印本
媽咪出世紙黑白影印本
老豆出世紙正本喺保險箱副本用哂冇交到 亦冇寫信解釋
RN朋友做副簽
正本銀行信地址證明
證件相就喺屋企用手機影完upload
香港人加油要沉住氣堅持抗爭!
佢只係口頭講左個ref number, 但我果陣做緊其他野無仔細聽個number要黎做咩
我都過左一星期收唔到問左wenchat 叫我等下
急既話一係就打去問

今日即收到dhl sms 可能太多人申請
唉仆街了
Passport 到咗啲 document 仲未返到
隔咗成個禮拜
Webchat過個advicer話都查唔到DHL有tracking
但佢話有啲人14日後先track到都唔出奇
叫我月尾收唔到就打去問
我都過左一星期收唔到問左webchat 叫我等下
急既話一係就打去問

今日即收到dhl sms 可能太多人申請
追下post...
個個post都有人問
我7月2號join queue希望緊接巴打同一lot
唔關事,歪版本來就幾乎係BNO專用(同埋極少數的BOC BPP),BC舊版紅色係有 European Union 呢行字,BNO係無
紅版唔同,BC係有 European Union 呢行字﹐BNO就無
追左#1同身份證大法個post都無
我諗等有手足得閒覆我仲會快過追晒咁多個post既
轉咗啦BC依家都係冇European Union 呢行字
去DHL寄件話寄去英國
CS姐姐即刻問係咪 BNO利物浦
等左成個月先approve都俾人負皮係咩玩法
眾人既祝賀,呢度仲有好多巴絲等緊收負皮祝賀..
我都係
你哋個個係咪都係用新系統去續?
5月已經冇舊系統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞