『薪火Post』BNO續期資訊(46) 好大量伸手黨攻入,繼續Join Queue圍爐俾負皮

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
[突發]倫敦連儂牆又重新上線啦!
https://lih.kg/1344353

Sorry 借po一用
仲未搵得番份speedpost
郵政話上左飛機有航班資料🙈
要等英國覆...
絲打你仲未有呀?
18 approved wait sms
六月廿幾號都批左啦
我想問我打算行身分證大法
但我睇成功案例 話要提供父母出世紙、結婚證書

我老母成疊整唔見曬 但佢自己補領左
如果淨係提供到老母出世紙得唔得
(話分開左住 但冇離到婚個啲)

屌 呢啲時勢先搵唔到

Ps. 我自己個張係到
續㗎
02年過期
我都估唔到半個月搞掂
19號passport print and sent到而家都冇DHL SMS係咪正常
烈要求英國政府下年取消續bno計劃, 今年都唔續嘅人唔配有bno
正常
我上次都係星期五 print
星期二先送到去 DHL 到
我17號 寄speedpost, 19號track 話到左
但到今日hmpo都未更新話document received
係咪真係咁多人申請呀?
我到左即日join queue
想請教係味會分2 份DHL?
過左幾日暫時得一份單number。
叫文翠珊落行政指令,攢掂
好似今日就有新黨魁
快喇 咪比班人同祖國有任何關係
我都係19 print and sent 未收到dhl sms
剛剛幫老母renew BNO,
想問網上申請改左版之後,
係咪淨係得張Confirm someone's identify form要print out?

幾年前自己續期仲係舊版website,
記得仲有3張紙既form 要print 同簽名
會分兩份,我係收到新BNO後五日至check到有第二份件於DHL網出現,兩日後收到,即是新BNO同support documents剛好相差一星期。
非英國地址申請者:係
感謝巴打,
搵人了埋countersign form 就寄去英國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞