[億屌成材] Apple Pay x Octopus 等候區

1001 回覆
88 Like 7 Dislike
日本嗰張Suica
唔知咩泥
yiu...google la diu
原來入唔到停車場

仲諗住用手機拍卡有record ,可以知道自己幾多分入場唔驚過鐘
留名
用左三叔幾年 終於有啦
係不會被轉移至Smart Octopus, 唔係用唔到
即係你張實體卡買咗停車場月票, 你轉張實體卡落 Smart Octopus 係唔可以同時轉埋張月票入去, 你另外拎 Smart Octopus 去買停車場月票, 咁當然係入到落去
本身link左hsbc信用卡自動增值 過左張card落iphone之後變左無得經hkbc credit card自動增值?
關咩事???
唔會冇咗
不過冇咗仲好啦 HSBC做AAVS咁唔抵
SAMSUNG PAY 黎緊係無限制架啦, 之前只受租用/購買版
黎緊個人係無問題.

SMART OCTOPUS 有一種感覺 都係由SAMSUNG 主打 八仔被動
而家邊張做 AAVS 抵?
渣打asia miles 6蚊一里
渣打simply cash 回1.5%
Earnmore 回2%

最抵又易申請嘅都係呢三張公廁卡
有冇邊張有 AAVS 近新優惠?
iPhone同APPLE WATCH都想用就要兩張咁ON9 都唔知本身張實體卡入落邊度好
同理,如果Apple Watch同iPhone用同一張卡,就可以一張月票兩人share。🙊
AAVS迎新好似八達通做
但要新卡未做過aavs先有
有Record不過Record係停車場system 唔係你張咭
所以用晒月票先轉, 轉咗先再買新月票
蛇果被 x 噁吐爬士 Beta Profile
Where?唔係得精靈試用咩?
Sosad我一向一張信用卡八達通走天涯,即係之後要買過張八達通先用到
好似唔係profile
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞