『薪火Post』BNO續期資訊(45) 伸手黨大量攻入,繼續Join Queue圍爐俾負皮

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
唔撚想續就走啦
問埋啲神早寫撚晒既野比人屌就預左啦
仲要係死撐
我夠好聲好氣叫你睇Doc啦
你又有冇做到?
我地係咁架啦
資料就寫晒係度
咪唔好問囉
唔好再貼啦
我就黎笑到仆街
係呀 我就係睇左呢到 我再同第D FD講返又話點點點先問問
不過都解決啦 唔該你CHING 麻煩了
既然你啲FD講一句你就懷疑
咁你不如一頭到尾片都唔好睇呢個post都唔好入
問晒你個fd算啦
今個post無改錯名
伸手黨大量攻入
講真 個doc睇完一定解答到9成以上疑問
屌你真係收皮啦 真係忍唔住
你咁叫好聲好氣?你睇下你講過咩
定還是你份人本身係冇家教?問樣野要屌晒老母起唒剛
係得你先咁ON9姐 唔好屈第D人啦
講到呢到你係話事人咁 請問你係邊位呀傻西?
btw唔記得左講,我果張proof of address係用圖書館預約信,HMPO依家批左即係用得,唔洗再用銀行信

預約信大法:
首先你要有一張圖書證,未有既請自己去圖書館辦理手續 (帶身份證 + 地址證明,3個月內都有效,真係冇信就寄個信封比自己,有郵chop佢地就會受,唔受的話叫佢個老細出黎同佢講真係冇其他信,扭計扭到佢比)

有證之後上網求其預約一本書,拎唔拎都要比$3.3,最好揀一本好多圖書館都有而又冇人排隊既書,確保盡快有書比到你
本書到左你揀既圖書館之後再等2日左右就會出信去你填報既地址,一般而言5~7日左右就會有

如果你曾經上網揀左用e-mail黎收通知的話,記得先改做收信甚至刪埋email先再hold書,萬無一失
係呀係呀 上網睇野只能簡一樣 非黑即白
地址證明我交左IR56B當僱主信件
個條ON9我廢事再回 你想做大哥既慢慢 呢到最撚大係你
你話晒事 你代表全部人
我一開始講乜?
其實你問嘅嘢呢
官方印嘅Guide同份表都有嘅

好心好氣叫你去睇Doc囉
但係你唔冇做喎
我係邊個?開post幫人既囉
嚇親你呀?唔好意思呀,對住ON9我係忍唔住架啦
你唔好成個低能仔咁問埋啲ON9問題咪唔會比我屌囉
打就企定啦
走啦傻闣
我一條友就梗係代表唔到所有人啦
我就真係睇下聽朝啲人訓醒伯母得唔得閒啦
算啦 唔好嘈啦
大家都係想join queen
你係幾多日內打左三次?咁我洗唔洗打比佢
佢又唔叫我打但係又無反應
得啦整好再番黎
都唔知係咪你老母早死先咁冇家教
仲以為自己係網絡判官
廢事比人知道收入所以冇用
13/6 joined queue, 啱啱approve

自己出世紙正本
父母出世紙, 結婚證明副本
副簽揸英國護照朋友(非BNO), 普通公司職員非專業人士
又話由我屌飽佢、又話廢事再回
肯走未姐?
英國脫歐咁款
真係核突
屌你老母 唔睇篇野梗係唔撚明啦
所以咪有你個咁既戇鳩問個咁低能既問題囉

大個仔喇 睇下啲說明先啦
連小小野都做唔到
Show Blocked User - 等待東京的貓
自己柒左就深潛啦,成個癲佬咁
bb相bno正本+出世紙正本+特鳩彩印都係要副簽
食負皮啦
唔睇懶人包被屌仲大大聲話人好屌佢
咩post都有呢d人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞