『薪火Post』BNO續期資訊(45) 伸手黨大量攻入,繼續Join Queue圍爐俾負皮

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
我話我CHECK左但係有人話唔係
都係1 2個字,得同唔得姐
你貼得張圖既時間你都答到啦
不如你細心睇下你份Confirm Your Identity (a.k.a. 副簽書)頭一版
人地寫撚晒邊個可以簽邊個唔可以架啦
聽人講咁多不如自己睇官方文件啦屌
https://www.gov.uk/countersigning-passport-applications

官方指引都寫到明做咩仲信埋D江湖傳聞
我唔明有位CHING一直屌係有咩意思 打咁多字唔答冇問題
咁我等好心人答OK?
樓上CHING因為我睇左YOUTUBE既片跟住去做
https://www.youtube.com/watch?v=kBo01-KviJs&t=427s
但係見貼網頁既又小小唔一樣 小弟英文又唔好
先問問各位
如果唔想答既我再問人地啦
麻煩晒
條片關我地乜事?
其實你有冇睇頭Post??????
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓請新入嚟嘅巴絲打睇完Google Docs後唔明先問問題↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
根本問既問題一半上面FAQ同Doc都有答案
有啲仲要官方Material入面都大大隻字寫
就係太多人問類似問題
所以巴打寫#1-#9既FAQ出黎等啲人唔洗再問
仲有大大份Doc係度
留返啲位比人問更加重要少見既問題
仲要話我唔答你
屌你老母副簽份文件第一版咪大大隻字寫撚左係度囉
你既然浪費得時間打咁多字回應我
拉返上最頂睇Doc啦屌
咁你咪跟住你睇條片去做囉
咁大個post唔計高登個啲都開到40幾
集所有巴打既經歷 都唔去睇 仲係度伸手 又咁大聲嘈
用番特區算啦 小小時間都唔去花 呢度唔答你係應該
屌你就係義務
其實唔信呢度嘅doc嘅話
咁仲係呢度問有乜意思啫?
我想DOUBLE CHECK姐
我一直好聲好氣唔明你咁撚燥做咩又屌晒老母咁
你唔想理既可以當睇唔到 你咁樣對我同你都冇意義
得就一隻字 唔得就二隻字
又唔係逼你答 咁燥為咩?
睇Doc Double Check唔得?
份野中文架
我地係咁惡架啦
見伸手黨即屌係道理
咁辛苦唔好續啦

2日
請問我邊有嘈過同打過一隻字粗口
就係有唔一樣我先問姐CHING
一句講晒
你睇一條唔係我地整既教學
睇唔明黎問我地做乜?
我係見你先咁惡姐
我都係問1 2個問題
我真係唔明你燥底做咩
我2邊都會睇 就係睇到有唔明
你咁講姐係剩係準睇#1 先可以發問?
淨係交咗以下文件
ID Card Copy
特衰 Copy
銀行信件
舊BNO
繼續兜啦
你係真係有睇完#1
就唔會問埋啲咁弱智既問題啦
你都戇撚柒鳩
你睇兩邊之後有出入 問我地邊個啱?
唔信呢個post既doc同faq 就跟住你條片去做啦

Btw你係度駁巴打咀咪姐係嘈囉

呢度啲人好撚惡嫁
我唔睇點知2邊有分別
同你講黎都冇結果
得啦得啦 你屌飽佢啦
係呀係呀 我都唔知百度同維基有分別添呀
痴線 問下邊個都咁?
姐係我睇左除左呢到既DOC就唔比問?
咁大個官威呀
我真係想問駁咩咀?我上面好聲好氣問同回
一直冇話罵同想罵人同擺大爺
呢度啲人好撚惡嫁就真既 某D人啦
得啦呢個問題唔問啦 有D ON9當正篇野係佢咁 唔睇佢既就唔比整BNO
真係大哥
搞好晒再番黎POST 之前答我既THANKS晒 人間有愛

其實你條片都已經有答案……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞