『薪火Post』BNO續期資訊(45) 伸手黨大量攻入,繼續Join Queue圍爐俾負皮

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
webchat:留意到你排隊時間比正常耐,不過你繼續排啦,我幫你唔到,bye
12/6 Q, 希望8月前搞掂
朋友副簽洗唔洗比多兩張相簽背後?
而家唔使寄相啦
我個case係lost and stolen passport,打完去英國confirm資料收到個email有個ref no.同寫住You can now apply for a replacement passport online.

去官網揀完佢d options 都係寫you are now applying for a replacement passport

呀爸唔知係咪bno holder, 呀媽有本過期既bno
上個星期
曾沛慈(Pets) 19/5
此處不留萌 7/6
槓桿人生 10/6
粥水三千 11/6
正港 12/6
菲比斯 12/6
川崎重工業集團 13/6
皮蛋仔拉筋 14/6
EASYMONEY 17/6
曜B勝宇條事業線 21/6
hokccn 24/6 (first time)
藍天安達臣 25/6
ベロニカ 25/6
神力大雄 25/6
淮山茄子 26/6
己所不欲先發制人 27/6
一釘大師 28/6
Vbbp 1/7
王朝遺民_香港人 1/7
一舊肉 1/7
魯泥 3/7
你話我話你 5/7
Fujiwara_Hiroshi 9/7
托雷士 10/7
trytrynoharm 12/7
Ox利子 16/7
想問下如果想改DHL 收件電話或者地址應該點做?
Documents received都要食七件負皮,巴打們睇清楚,唔係Approved喎!
如果過咗官方標準所需要嘅時間
我諗問密啲都唔過份
呢幾日問多次
開心得太早
lost 係唔知點解交少D野
唉 最新個個副署人online check改左要係英國住先得 但dfrd係哂香港 postcode都入唔到 注定蝕錢喇今鋪
你可以用紙本副簽架喎老世,你入到去 tracking page 係有得揀轉用紙本副簽
Use paper form
其實點解既?因為我中哂 但呀媽話冇整過 96年出世
可以咁架咩我睇睇先
睇咗doc先啦
DHL hotline 24003388
你都係跟佢啲rules 影過啦, 否則會好似我咁俾佢cut 左啲頭髮架啦
佢份 application guide 有寫明海外申請人要用紙本副署
總知你依家要做嘅嘢就係報失>等reference number>用個ref no.去續本新嘅護照>等本新嘅BNO送到府上>攞住本野走去你呀媽面前大大聲問佢做乜呃你廿幾年
佢份 application guide 有寫明海外副簽人要用紙本副簽
up左啦,希望今次得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞