『薪火Post』BNO續期資訊(45) 伸手黨大量攻入,繼續Join Queue圍爐俾負皮

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
一打開Gallery
全部都係圍爐相
笑左出黎
想笑但寄予同情,又帶點責備。
The photo you submitted with your passport application can't be used. It doesn't meet the photo standards set by the International Civil Aviation Organisation.

You need to provide a different photo.

wtf

終於approve 開心到
13 Jun join q,尋晚online chat 話叫我繼續等
知唔知如果加拿大passport人副簽要遲幾耐?

有可能有細微位AI detect唔到
佢個system有寫點解唔得(個人側左 + 眼鏡反光),但係當初個system俾我過先搞笑
係影相舖影嘅話print咗呢版出嚟叫佢再影過啦
屋企影,本身有大機費事去影相舖,然後就...
呃負評

Join Q 係咪=所有文件無問題,等批?
未必,上面有成功嘅例子
唔係
no news is good news ?

終於得咗啦!!!!!
你上一次WebChat幾時?
搵完朋友副簽準備聽日去郵局寄空郵
只係準備咗confirm identity from,朋友既bno 影印本,兩份由銀行/學校寄既地址證明,彩印既特區護照,身份證,出世紙

見好多巴打個case都寄埋父母出世紙個d,但佢個required document冇寫話要,正係寄以上文件有冇問題??? thanks
你係renew定first adult passport?
要 countersign,似 first adult,唔使查父母出世紙應該係因為有入籍證書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞