[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
大和號勁到仆街
係咪得我一個簡左男主

女主角都冇搖乳睇,同男主角有咩分別

無乳搖算什麼機戰
啲技能點應該升技應升邊招好
定升能力好哦

等第十關定十一工廠開左之後加個啲先好啲(Z3時天獄嘅Z系統)

我升緊去hit and away, 戰艦必修技
啲技能點應該升技應升邊招好
定升能力好哦

等第十關定十一工廠開左之後加個啲先好啲(Z3時天獄嘅Z系統)

果個太屈

每回合回10%hp&en
主角一開波有無得set生日日期去改個精神?

廁田個生日 1111b型,d精神一定頂級
今集中有無古惑菠蘿?頂已經瓜左
今集中有無古惑菠蘿?頂已經瓜左

今集有無古惑菠蘿?已經瓜左
究竟叫凶鳥定曉擊霸.......

[img]圖
寫明凶鳥

但我地叫開曉擊霸.....三一萬能俠
而家叫凶鳥,真蓋特

凶鳥係日文名
Og都有關叫凶鳥之卷屬
三一就

特急真係咪提

勇者特急咩事?
訂左中文版
今日中午就有得拎 好緊張
沖田同大和號真係太op
一轉左琉璃同撫子B, 無論人同艦都真係差左一班
想問我放工7,8點去信和有冇機買到ps4中文版?
沖田同大和號真係太op

一關波指揮lv4
除左曉擊霸同真三一,仲有d咩人或者機唔跟名,如果太嚴重買日版算
沖田同大和號真係太op

一關波指揮lv4

沖田仲要有艦隊指揮, 無論距離隻艦幾遠, 只要o係指揮範圍都一樣buff咁多, 基本上只要o係佢指揮範圍就唔使用精神
除左曉擊霸同真三一,仲有d咩人或者機唔跟名,如果太嚴重買日版算

其實曉擊霸叫凶鳥真係無乜問題, 魔神同蓋特我都算接受到, 始終同原名日文個音接近, 反而係集中譯左專注, 強運譯左鴻運我覺得有d膠

利申: 已買日版
下午去188有冇貨?

其實曉擊霸叫凶鳥真係無乜問題, 魔神同蓋特我都算接受到, 始終同原名日文個音接近, 反而係集中譯左專注, 強運譯左鴻運我覺得有d膠

細個搵唔到港譯睇 其實慣左魔神同蓋塔

細個搵唔到港譯睇 其實慣左魔神同蓋塔

佢有開漢字個啲唔知改嚟做咩
感覺今集有誠意過天獄

agger 玩咗3關都已經覺得今次好有誠意
大和號d戰鬥動畫
F91 配crossbone 音樂

好正常反正都係金格度

我都冇所謂
反正可以入番F91首BGM落去
感覺今集有誠意過天獄

agger 玩咗3關都已經覺得今次好有誠意
大和號d戰鬥動畫

同埋曉擊霸同轟一兩條友提早入隊之後一直有對白,唔係hea做
F91 配crossbone 音樂

好正常反正都係金格度

我都冇所謂
反正可以入番F91首BGM落去

依樣我尋晚一早入左落PSV,到時F91加入即轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞