[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
PSV個地圖好撚頂癮
睇到斗雞眼

差好遠?

右analog有得拉近/遠視距架
請問中文版係咪連對白都係好台式嘅書面語?係嘅玩日版算鳩數

我覺得點都要試試中文版
可能譯得未盡人意
但起碼多除少補可以更易理解劇情
信和一樓中間PS4 $488 / PSV $438

$488 咁平?

佢fb有post價,千代田

唔知藍店賣幾多同斷貨未呢

千代田上次仁王有份炒到$468,去188買498都唔益佢,旺角炒到468-498個時,188重係賣晒418
感覺今集有誠意過天獄

agger 玩咗3關都已經覺得今次好有誠意
大和號d戰鬥動畫

同埋曉擊霸同轟一兩條友提早入隊之後一直有對白,唔係hea做

係呢個位做得好有誠意

有誠意就得,
買埋DLC

誠意還誠意
dlc都係好撚貴
唔買

+1
中文版dlc好似未有得買?尋晚禁唔倒入去睇價錢
但要2百幾蚊會唔會過份左d
本來5百蚊一隻game已經好貴
今集吸引既地方 好似得中文版同安潔bb

你當大和號死架
PSV個地圖好撚頂癮
睇到斗雞眼

差好遠?

拉近咗都唔太認到啲機
係時候去驗眼
Ps4巴打係駁電視打定電腦mon

e前電腦mon
三年前轉用電視

電視係打得爽d既

我都覺得電視打爽好多
當年買ps4 專登買埋部電視擺響房

我電腦 同 電視都係間房到
電視打機最驚係d字勁細粒
以為好美觀咁,實際睇到我眼都特埋

4x吋才叫打機

有av amp先叫打機
PSV個地圖好撚頂癮
睇到斗雞眼

差好遠?

拉近咗都唔太認到啲機
係時候去驗眼

再較埋顯示敵味方顏色?

你當大和號死架

得罪講句就係有大和號搞到我未敢買,pv又放最後搞到好似主打咁

你當大和號死架

得罪講句就係有大和號搞到我未敢買,pv又放最後搞到好似主打咁

今集叫超級大和號大戰
信和一樓中間PS4 $488 / PSV $438

$488 咁平?

佢fb有post價,千代田

唔知藍店賣幾多同斷貨未呢

千代田上次仁王有份炒到$468,機戰去188買498都唔益佢,仁王旺角炒到468-498個時,188重係賣緊418
鐵甲ZERO BGM轉返帝王果幾首歌就差唔多

你當大和號死架

其實大和號有咩問題, 點解好似有部分人好憎咁
明明2199 都幾好睇同埋d囡囡都幾好J

你當大和號死架

打兩關就知呢集係屬於大和號
屌主角後繼機好雜兵feel
暗劍殺好撚型

你當大和號死架

機動戰艦黑百合明人打鳩__北辰已經正啦

你當大和號死架

打完爆甲流機油
499/429 好景
Ps4巴打係駁電視打定電腦mon

e前電腦mon
三年前轉用電視

電視係打得爽d既

我都覺得電視打爽好多
當年買ps4 專登買埋部電視擺響房

我電腦 同 電視都係間房到
電視打機最驚係d字勁細粒
以為好美觀咁,實際睇到我眼都特埋

4x吋才叫打機

有av amp先叫打機

那有咁多錢

你當大和號死架

打完爆甲流機油

新手表示真係唔識大和號
對上機戰係講緊用流星號 大天使號
好似ps2年代

你當大和號死架

其實大和號有咩問題, 點解好似有部分人好憎咁
明明2199 都幾好睇同埋d囡囡都幾好J

太松本零士feel
加上個人而言戰艦提材真係wfc
就算係艦娘都唔多like

你當大和號死架

打完爆甲流機油

好撚熱血,悲劇男主

你當大和號死架

打完爆甲流機油

黑百合唔掂wo
W既動作組合仲霸氣
2199畫風上好似都冇咩松本零士味啦
點轉bgm
插左手指落去 但出左呢個畫面
乜都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞