[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
請問Ps4 戰鬥時按 option 地板變橙色係乜意思?
大和號勁到痴肺
請問Ps4 戰鬥時按 option 地板變橙色係乜意思?

照慣例係方便你Mark位(例如mark低敵人地圖炮咩位)
玩到第6話,個sr 點先攞到,上網都揾唔到
呢套真係唔係第四次Z?

d劇情
新手問
咩叫五改?

武器以外全5段改造
托比亞竟然唔識邊個係阿寶?反而女主講返佢D威水史

今集推石頭同海盜的故事隔左成百年
中間空白十年又有好多史料散失
普通人唔識真係唔出奇

但佢又識阿納海姆

ae社未收皮
大和號勁到痴肺

又有en 中 上前一個掂曬主角加返佢hp
新手問
咩叫五改?

武器以外全5段改造

Thanks
以前玩過MX同Z 都係靠真三一清場
今集又得唔得
有冇人同我一樣
一見到天使與龍班人就已經忍唔住笑

玩後d見到seed班友仲好笑

亞斯蘭得罪編劇 有卡嘉莉出黎修羅場

家用機戰編劇好似無咩好面色比SEED睇過
第三次Alpha 基拉比加奶油訓話
Z 基拉仲是NPC既時候有一關特登單機出來比你打

反而小真真就變左個正氣好仔咁

鐵木真 747 同自由一樣性能,屌打左自由一鑊
新手問
咩叫五改?

武器以外全5段改造

Thanks
以前玩過MX同Z 都係靠真三一清場
今集又得唔得

以前真三一裝甲ma ma

得hp 回復少

今集就唔知
第5話龍馬比人當無到
vilkiss五改自帶hp en回復中 無雙機

咁撚癲

屌死對面架艦
有冇諗過有d小朋友未夠18歲玩呢隻game架
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/23/225135_58f8b74ce6f5fcc39792fb74e7018b59.jpg

未夠十八歲既小朋友仲有時間打機戰的嗎

最近睇緊
一開始見到福田個名以為伏
點知又幾好睇

當年同期有套伏爆既AZ,一有對比佢變左神作

兩套都好好睇lor
永遠估唔到下一集係做咩

同期最柒係g復國

碟聽聞最好賣

但模型同玩具 line 完全掉返轉,慘烈過age同烈傳子武者,番長風雲錄

我第一次都fail咗
應該係指大和號淨係可以同果隻艦打一次
我自己係用其他機削血之後比大和號收尾就拎到

我第一次都fail咗

好,唔該曬
有冇巴打有全部歌有人唱版
btw天使龍大招可唔可以轉到歌
想問一下係連線到個啲bonus 劇情係咪要買?定係dlc已經包左 只係未到個關玩唔到?
想問一下係連線到個啲bonus 劇情係咪要買?定係dlc已經包左 只係未到個關玩唔到?

無俾錢就得頭尾兩關玩到(初回code)
其他係俾錢買dlc

我第一次都fail咗

好,唔該曬

我大和號打左兩次再用其他人尾刀都攞到,無記錯日文一次以上=一次或以上

第一次fail係因為打爆左另一部佢撤退
技能學左就無得overwrite?
技能學左就無得overwrite?

有成30格你想overwrite d咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞