[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
咁多人買埋DLC

諗唔到有咩理由唔買lor

眼鏡廠:今次dlc咁好賣 下次逐關賣肥肥啦
Ps4巴打係駁電視打定電腦mon

e前電腦mon
三年前轉用電視

電視係打得爽d既

我都覺得電視打爽好多
當年買ps4 專登買埋部電視擺響房
咁多人買埋DLC

除左PARTS之外同side story

Game買日版,PS Store係港區
所謂一失足成千古恨
咁多人買埋DLC

所謂一失足成千古恨

洗機
日本仔果邊有人爆機未
信和一樓中間PS4 $488 / PSV $438

平成40$

e前電腦mon
三年前轉用電視

電視係打得爽d既

我都覺得電視打爽好多

我電腦 同 電視都係間房到
電視打機最驚係d字勁細粒
以為好美觀咁,實際睇到我眼都特埋
咁多人買埋DLC

所謂一失足成千古恨

洗機

時獄到God Eater到而家,唔捨得
新機就一定整日ser

黑加爾隱藏關?
17話前特急3人合計擊墜數50以上, 17話之後進入隱藏關卡黑加爾
咁多人買埋DLC

所謂一失足成千古恨

洗機

新機就一定整日ser

做得崇日狗就點都買水日GAME

$488 咁平?

e前電腦mon
三年前轉用電視

電視係打得爽d既

我都覺得電視打爽好多

我電腦 同 電視都係間房到
電視打機最驚係d字勁細粒
以為好美觀咁,實際睇到我眼都特埋

上次打ogmd完全冇問題
咁多人買埋DLC

眼鏡廠:今次dlc咁好賣 下次逐關賣肥肥啦

遲早比500得主角同部機同第一關 後面果d逐關dlc 逐個作品dlc
咁多人買埋DLC

所謂一失足成千古恨

洗機

新機就一定整日ser

做得崇日狗就點都買水日GAME

我部psv兩年幾前買,當時點知原來有分別
其實點解港譯都仲要叫機"器"人大戰
我真係R爆頭都百思不得其解
觀廣psv港 448已入

$488 咁平?

佢fb有post價,千代田
其實點解港譯都仲要叫機"器"人大戰
我真係R爆頭都百思不得其解

台灣叫機器人
香港叫機械人
隻野只係用台版改少少名就當香港版比你咋
日本仔果邊有人爆機未

打到50
天龍舞個處男boss捉左半打女主角翻去,由蘿莉到jk到人妻都有
感覺今集有誠意過天獄

agger 玩咗3關都已經覺得今次好有誠意
大和號d戰鬥動畫

同埋曉擊霸同轟一兩條友提早入隊之後一直有對白,唔係hea做

係呢個位做得好有誠意
日本仔果邊有人爆機未

打到50
天龍舞個處男boss捉左半打女主角翻去,由蘿莉到jk到人妻都有

超時空強姦魔?
感覺今集有誠意過天獄

agger 玩咗3關都已經覺得今次好有誠意
大和號d戰鬥動畫

同埋曉擊霸同轟一兩條友提早入隊之後一直有對白,唔係hea做

係呢個位做得好有誠意

有誠意就得,
買埋DLC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞