[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
觀廣頂樓 電梯口 ps4 繁中 $528
轉灣果間498

原來仲有間 去睇下先

果間不嬲平d

屌,我仲成日去電梯口個間...
貴咁多

我觀塘返工都唔會搵佢買Game
轉灣果間498

原來仲有間 去睇下先

果間不嬲平d

貴咁多

現梯唔係出名黑店黎咩

係觀塘返工,但唔多熟地頭
default 生日+血型,
男主加速(15)集中(20),
女主動信賴(25)集中(15)

其他你地自己試/搵
其實個初回特典, 匙扣係唔係全部貨都有?

好似中文版先有 日版冇
default 生日+血型,
男主加速(15)集中(20),
女主動信賴(25)集中(15)

其他你地自己試/搵

加速咁貴
有冇人同我一樣好鐘意主角有加速
所以幾乎冇揀過1111b咁濟
轉灣果間498

原來仲有間 去睇下先

果間不嬲平d

貴咁多

我觀塘返工都唔會搵佢買Game

狗鐵還我Game hit
其實個初回特典, 匙扣係唔係全部貨都有?

好似中文版先有 日版冇

見佢寫話首批附贈預購特典
咁如果中文版隻隻都有寫黎把鬼
無玩過機戰
今話值唔值得入手
同ggen玩法有無分別

冇chance step,係佢個pool到揀人揀機用,有技能同精神
冇話值唔值,有興趣既咪買黎試,唔岩玩放番出去都好值錢

但係我想買中文版
見好似無人買咁

如果同ggen比,機戰要諗多好多野,行錯一步就好大影響

我覺得機戰好玩好多

Ggen先難玩
30%都可以中, 中2野就gg, 有d劇情限定無得用自用機幫拖真係打到

利申兩邊都玩開

未試過2﹪俾人打中唔好講野啦

利申:impact試過

g gen hard 以上 100%打人成日都唔中
機戰唔知會唔會

咁又唔會除非開分身果d
fullpay左dlc
fullpay左dlc

唔課點有下隻og
觀廣多貨? 8點先到 psv中文幾錢?
Ps4巴打係駁電視打定電腦mon
其實我想佢送game入面d野比我多過想要個鎖匙扣

好多game送親d實體特典我都用唔著
出去拎埋隻psv版啦

琴晚psn買咗ps4版,陣間返去full pay dlc
貼吧度d人分析話今集的傷害公式可能有變
特別係今集好多boss的血量偏低,哈帝斯都係得65k,雖然唔知第幾關

仲見到無揀到的主角之後會成為敵人

電腦mon打可以係房自己一個人打
咁多人買埋DLC
咁多人買埋DLC

諗唔到有咩理由唔買lor
貼吧度d人分析話今集的傷害公式可能有變
特別係今集好多boss的血量偏低,哈帝斯都係得65k,雖然唔知第幾關

仲見到無揀到的主角之後會成為敵人

天才哥部機唔過萬血

e前電腦mon
三年前轉用電視

電視係打得爽d既
咁多人買埋DLC

諗唔到有咩理由唔買lor

除左PARTS之外同side story
之前買左dl 版,請問個dlc 附加劇情 有咩特別?
我見過左第一話已經有得玩
係咪會有特殊機體拎?
岩岩行完觀廣 ps4版兩間都要差唔多500
唔買住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞