[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
勝平出場好型
報下價先,PS4信和
中文488-528
日文問左機間都無

日文咁hit?

似係.....

似比ggen中文伏完
個個買日文

玩開的都基本識睇劇情,日文無問題
知道左咩生日好未?又係寺田?
大和號個出場型到喊

錄咗 (爭頭兩句語音)
https://youtu.be/t2dpWWlaYXQ

入左code但禁極都下載唔到應該點?
知道左咩生日好未?又係寺田?

我用咗1111B

SAME HERE

SAME HERE

插左碟先

SAME HERE

插左碟先

入咗, 本身打緊, 熄咗GAME都唔得
插左開埋第一關
插左開埋第一關

本身剛剛打完第一關先入CODE, 駛唔駛重新開始
皇帝G D招式夠似跟返帝王條線去改
https://www.youtube.com/watch?v=JO128p-MiNE
男主角個經歷

又係死剩種

米斯..... 啊個頭好痛 (ry

SAME HERE

插左碟先

入咗, 本身打緊, 熄咗GAME都唔得

之後去番ps menu 最新資訊→下載內容
睇下有冇
隻game 好易玩!?

SAME HERE

碌落去啊
凶鳥同轟一果關好大粒閃光彈

呢個畫面向下碌 咪有得禁下載lor
電池連超兵都無埋
妖天使仲要得4招
福仁498 ps4版入手
Psv 無哂walk in 貨
終於解決咗, 入完code下載完, 要入返Intermission ->網路->獎勵劇情->去到最尾果版先download到 特選新手包V 同埋 V晶體組合包
終於解決咗, 入完code下載完, 要入返Intermission ->網路->獎勵劇情->去到最尾果版先download到 特選新手包V 同埋 V晶體組合包

thanks 我玩到第7話重未知

三件特典零件

古倫加特斯同凶鳥係邊關提前出場 ??

今晚希望玩到十話

古倫加特斯同凶鳥係邊關提前出場 ??

今晚希望玩到十話

玩完第一關就會入特殊關,過關加入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞