[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
開波

台譯港譯爭幾遠?
認真問

玩緊港譯 阿寶
開波

台譯港譯爭幾遠?
認真問

玩緊港譯 阿寶

除左高達系列,其他都一樣
480入手 ps4版
開波

台譯港譯爭幾遠?
認真問

玩緊港譯 阿寶

除左高達系列,其他都一樣

唔係鐵甲萬能俠
認真問,點解我個畫面唔貼邊,係我問題定隻game係咁

要自己較
點轉bgm
插左手指落去 但出左呢個畫面
乜都冇

有冇巴打可以教下我ps4點入bgm

有冇set folder 名

冇啊

有冇ps4既巴打成功轉到bgm

求教
480入手 ps4版

邊到480?
點解teresa個cut in開頭係zoom腿之後變左zoom樣架
放左工即刻衝落188攞game
預訂價$430
三大機械人動畫
大和號已經入得遲喇
下隻櫻戰OK?
Ω唔計

櫻戰 sega點會放版權 俾索狗

原來機戰係SONY整
血量連???都無
51話ブラックノワールHP66000 闇の帝王69000
限定版有冇報價?

要自己較

Sorry我見game入面個setting無得較,應該去邊到較
特典係咪又係得匙扣
正呀可以用psv同電腦remote play玩

要自己較

Sorry我見game入面個setting無得較,應該去邊到較

係ps4既設定整
唔係 係game入面整
https://www.youtube.com/watch?v=h1-RErw-68g
話女主無波睇既同我出黎
btw [rgb(255, 192, 203)]成部迅雷咁[/rgb(255, 192, 203)]

鐵中二作者做機設,差唔多啦
鐵也整到勁young
https://www.youtube.com/watch?v=h1-RErw-68g
話女主無波睇既同我出黎
btw [rgb(255, 192, 203)]成部迅雷咁[/rgb(255, 192, 203)]

唔怪得架野硬係熟口熟面
信和好景宜家 psv日版幾銀
話女主無波睇既同我出黎

唔怪得架野硬係熟口熟面

其實PV1已經寫左係清水定下口架喇喎
當時已經一堆人刷根本係Linebarrel
信和好景宜家 psv日版幾銀

好景好似低見438
我信和買469
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞