[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
小綠真係好小, 微震一下叫唔叫乳搖

https://www.youtube.com/watch?v=PhlKwsjJ2ds

想問呢兩部個機師 之前邊到出過
好景有間PS4 $485,平多3蚊
最終boss?70級
兩種MAP (10彈/30EN),P技1-8格,HP過10萬﹐
HP回中,EN回大,all canceller+指麰系統中樞
底力9+極,三動,Pressure頂級、Guard+精神耐性
Size M wtf

五回合時限
初出放不屈必閃
中間會全補一次
雪櫃系統唔會因為lv改變獲得金錢多少
小綠真係好小, 微震一下叫唔叫乳搖

https://www.youtube.com/watch?v=PhlKwsjJ2ds

想問呢兩部個機師 之前邊到出過

原創架,只係人設同套戰鬥服有當年風味
Dlc多左d乜
最終boss?70級
兩種MAP (10彈/30EN),P技1-8格,HP過10萬﹐
HP回中,EN回大,all canceller+指麰系統中樞
底力9+極,三動,Pressure頂級、Guard+精神耐性
Size M wtf

五回合時限
初出放不屈必閃
中間會全補一次

size m
17話後有隱藏關
唔好打搞舞人單挑boss
最終boss?70級
Size M wtf

五回合時限
初出放不屈必閃
中間會全補一次

size m

唔係 已偷笑
最終boss?70級
Size M wtf

五回合時限
初出放不屈必閃
中間會全補一次

size m

唔係s 已偷笑
17話後有隱藏關
唔好打搞舞人單挑boss

日本路線
Dlc多左d乜

錢、parts、一關特別關
[rgb(255, 192, 203)]最終boss?70級
Size M wtf

五回合時限
初出放不屈必閃
中間會全補一次
[/rgb(255, 192, 203)]

size m

唔係s 已偷笑

有好有唔好
Size細左傷害補正會好少少
但命中響極+底力加成下會低好多
部野運動150

腿腿腿腿腿
打緊揀save然後出去標題畫面
會拎獎杯同埋有「中斷訊息」話有秘密劇情
之後可以去library睇番
https://youtu.be/mepC4_QRoq4

硬係覺得會有一招

Zero好型 好j到仆街
[rgb(255, 192, 203)]最終boss?70級
Size M wtf

五回合時限
初出放不屈必閃
中間會全補一次

size m

唔係s 已偷笑

有好有唔好
部野運動150

話易個d人去哂邊
pressure 滿級size 個少少傷害補正無乜幫助
著名的FMP粉響貼吧講今次ARX-8的MAP全方位吊打突自
哈薩維好撚廢
哂咗部機
Size M wtf

五回合時限
初出放不屈必閃
中間會全補一次

size m

唔係s 已偷笑

有好有唔好
部野運動150

話易個d人去哂邊
pressure 滿級size 個少少傷害補正無乜幫助

入左教學關,係咪一定要打晒先走到?
點解入到game 畫面4邊有黑邊出唔到full screen既?但ps4 出面界面冇問題架喎
點解入到game 畫面4邊有黑邊出唔到full screen既?但ps4 出面界面冇問題架喎

不如下個post擺返落q&a(其實而家好多新game都有人問呢個問題)

出返ps4設定>聲音與顯示器>顯示區域設定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞