[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
大和號今集真係好有誠意
今集吸引既地方 好似得中文版同安潔bb

你當大和號死架

得罪講句就係有大和號搞到我未敢買,pv又放最後搞到好似主打咁

其實大和號有咩問題, 點解好似有部分人好憎咁
明明2199 都幾好睇同埋d囡囡都幾好J

太松本零士feel
加上個人而言戰艦提材真係wfc
就算係艦娘都唔多like

2199 其實好唔松本零士feel啦喎
另外佢個故事, 其實唔會十分強調隻艦
係講入面既人同佢地個旅程為主
大和號今集真係好有誠意

隻驚500蚊有100蚊俾左大和號
留名
https://www.youtube.com/watch?v=h1-RErw-68g
話女主無波睇既同我出黎
btw 成部迅雷咁
三大機械人動畫
大和號已經入得遲喇
下隻櫻戰OK?
Ω唔計
岩岩觀廣498冇買到
樓下果間528
觀廣頂樓 電梯口 ps4 繁中 $528
轉灣果間498

原來仲有間 去睇下先

果間不嬲平d

下,頭先買左528,頂
有冇人知zz hyper mega cannon有冇最大出力
有冇人知zz hyper mega cannon有冇最大出力

捷度渣先用到
揀左女主 個男主性格成個狗公咁
點轉bgm
插左手指落去 但出左呢個畫面
乜都冇

有冇巴打可以教下我ps4點入bgm
三大機械人動畫
大和號已經入得遲喇
下隻櫻戰OK?
Ω唔計

櫻戰 sega點會放版權 俾索狗
點轉bgm
乜都冇

有冇set folder 名
點轉bgm
乜都冇

有冇set folder 名

冇啊
三大機械人動畫
大和號已經入得遲喇
下隻櫻戰OK?
Ω唔計

櫻戰 sega點會放版權 俾索狗

放左la update 下啦
btw 原來呢隻GAME同Drag on Dragon有關的

[url]https://www.hk01.com/%E7%A7%91%E6%8A%80%E7%8E%A9%E7%89%A9/73496/NieR-Automata%E5%B0%BC%E7%88%BE%E5%8A%87%E6%83%85%E6%94%BB%E7%95%A5-%E4%BA%8B%E5%89%8D%E5%BF%85%E8%AE%801-%E5%BE%9E%E8%AA%93%E8%A1%80%E9%BE%8D%E9%A8%8E%E5%A3%AB%E5%88%B0Nier
[/url]
平時唔SHARE 01

"NieR:Automata的日文版快將推出,相信不少機迷都引頸已待。雖然今作已說明就算沒玩前作也沒關係,但事實上遊戲內有很多武器、物件或人物都是由舊作傳下來,如果能知道前作大概的劇情,一定能有更深刻的體會。而說到Nier的劇情,就不得不由《Drag on Dragoon誓血龍騎士》開始…."
王女要第幾話
btw 原來呢隻GAME同Drag on Dragon有關的

[url]https://www.hk01.com/%E7%A7%91%E6%8A%80%E7%8E%A9%E7%89%A9/73496/NieR-Automata%E5%B0%BC%E7%88%BE%E5%8A%87%E6%83%85%E6%94%BB%E7%95%A5-%E4%BA%8B%E5%89%8D%E5%BF%85%E8%AE%801-%E5%BE%9E%E8%AA%93%E8%A1%80%E9%BE%8D%E9%A8%8E%E5%A3%AB%E5%88%B0Nier
[/url]
平時唔SHARE 01

"NieR:Automata的日文版快將推出,相信不少機迷都引頸已待。雖然今作已說明就算沒玩前作也沒關係,但事實上遊戲內有很多武器、物件或人物都是由舊作傳下來,如果能知道前作大概的劇情,一定能有更深刻的體會。而說到Nier的劇情,就不得不由《Drag on Dragoon誓血龍騎士》開始…."

屌錯POST,SOR
頭幾話對大和號無感
淨係記得古代搞大外星人個肚

<a href="https://www.hk01.com/%E7%A7%91%E6%8A%80%E7%8E%A9%E7%89%A9/73496/NieR-Automata%E5%B0%BC%E7%88%BE%E5%8A%87%E6%83%85%E6%94%BB%E7%95%A5-%E4%BA%8B%E5%89%8D%E5%BF%85%E8%AE%801-%E5%BE%9E%E8%AA%93%E8%A1%80%E9%BE%8D%E9%A8%8E%E5%A3%AB%E5%88%B0Nier
" target="_blank">https://www.hk01.com/%E7%A7%91%E6%8A%80%E7%8E%A9%E7%89%A9/73496/NieR-Automata%E5%B0%BC%E7%88%BE%E5%8A%87%E6%83%85%E6%94%BB%E7%95%A5-%E4%BA%8B%E5%89%8D%E5%BF%85%E8%AE%801-%E5%BE%9E%E8%AA%93%E8%A1%80%E9%BE%8D%E9%A8%8E%E5%A3%AB%E5%88%B0Nier
</a>
平時唔SHARE 01

屌錯POST,SOR

呢集馬沙之反擊有無劇情?
安潔幾時有
凶鳥d招式演出hea到
咁hea就咪出la diu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞