[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
無玩過機戰
今話值唔值得入手
同ggen玩法有無分別

冇chance step,係佢個pool到揀人揀機用,有技能同精神
冇話值唔值,有興趣既咪買黎試,唔岩玩放番出去都好值錢

但係我想買中文版
見好似無人買咁

如果同ggen比,機戰要諗多好多野,行錯一步就好大影響

我覺得機戰好玩好多
觀廣528/498,
ig 預訂左490, 個fd就500, 蝕左2蚊
無玩過機戰
今話值唔值得入手
同ggen玩法有無分別

冇chance step,係佢個pool到揀人揀機用,有技能同精神

但係我想買中文版
見好似無人買咁

我覺得機戰好玩好多

g gen呢D 無雙game, 冇撚得比啦
無搖乳都叫機戰

成班佬

連女主都無 好失望
無玩過機戰
今話值唔值得入手
同ggen玩法有無分別

但係我想買中文版
見好似無人買咁

我會買中文版
Dlc 229

屌佢真係痴Q線....十幾關要229....差唔多半隻game既價錢......
Dlc 229

屌佢真係痴Q線....十幾關要229....差唔多半隻game既價錢......

等減價先買
Dlc 229

等減價先買

dlc極小減價
機戰 ggen 一樣可以單機無雙
女主生日都係 set 1111b?

你鍾意set咩咪咩囉 第一日玩機戰咩

唔同日期有唔同精神喎,就係玩過先會咁問,未玩過d人知鬼

笑左, 重要派膠俾人
無玩過機戰
今話值唔值得入手
同ggen玩法有無分別

但係我想買中文版
見好似無人買咁

我覺得機戰好玩好多

g gen呢D 無雙game, 冇撚得比啦

仲有機戰係玩故事
188 $498 問左幾間
有間558
Hotline Psv 中文 449
想問下今集ps4同psv既分別大唔大?

講開以前玩mx,果陣唔太鍾意萬能俠同三一系列所以keep住冇練
點知最尾有一關強制要出哂佢地搭隻神高,諗住仆得街
點知一隻神高就清左場

升爆黑百合可以單機清場
無玩過機戰
今話值唔值得入手
同ggen玩法有無分別

但係我想買中文版
見好似無人買咁

我覺得機戰好玩好多

Ggen先難玩
30%都可以中, 中2野就gg, 有d劇情限定無得用自用機幫拖真係打到

利申兩邊都玩開

未試過2﹪俾人打中唔好講野啦

利申:impact試過
ps4中文
門口498 gamehit 518
其他幾間498 幾間518 有間558
目測 今次幾多貨
Dlc 229

等減價先買

dlc極小減價

應該出晒幾個dlc 會出個package
無搖乳都叫機戰

成班佬

連女主都無 好失望

得王女俾人通櫃
ps4中文
門口498 gamehit 518
其他幾間498 幾間518 有間558
目測 今次幾多貨

前日係信和問過話係有大貨﹐唔使訂

利申 已狗衝入手
$500 手已入

中文咁平?
Ssp?
無搖乳都叫機戰

成班佬

連女主都無 好失望

得王女俾人通櫃

破界再世都無啦咪又係咁玩
睇明日香咪得
無搖乳都叫機戰

成班佬

連女主都無 好失望

得王女俾人通櫃

破界再世都無啦咪又係咁玩
睇明日香咪得

睇安潔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞