[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
真三一呢類 唯有等下集 睇下會唔會聽意見肯改 又唔知關唔關版權事
我覺得今作依然係因為俾PSV限制住搞到PS4版都唔係好得去邊.....

我覺得好過天獄
故事望落都無咁膠

我唔係講故事.....我講畫面果D
我覺得今作依然係因為俾PSV限制住搞到PS4版都唔係好得去邊.....

我覺得好過天獄
故事望落都無咁膠

根本係2d 綁住左,就算得ps4都差唔多

OG MD真係靚好多.....我依家覺得畫面好似仲差過天獄....
戰鬥加速仲有D卡下卡下咁.....
我想問下今集劇情係咪無延續之前任何機戰既劇情....
一開始講果D只係吹出黎由0開始既setting???
痴撚線嫁大和號

以母艦黎講真係好OP.....遲D係咪應該會有劇情弱化....
好唔慣激光槍無P
畫面差到添
第3話打死呀寶ai之後d兵仔走曬佬又無save到 係咪應該重玩
畫面真係好差咩

我覺得好過天獄
故事望落都無咁膠

OG MD真係靚好多.....我依家覺得畫面好似仲差過天獄....

Ps4版?

我覺得好過天獄
故事望落都無咁膠

Ps4版?

嗯我玩PS4
畫面真係好差咩

玩開版權既話唔會覺得太差
但係一同OGMD比
痴撚線嫁大和號

以母艦黎講真係好OP.....遲D係咪應該會有劇情弱化....

應該淨係會解埋波動炮比你
畫面差到添
第3話打死呀寶ai之後d兵仔走曬佬又無save到 係咪應該重玩

少幾隻經驗同錢姐
可以一開始save左先,一fail就禁哂LR制+options制出標題load game
畫面真係好差咩

玩開版權既話唔會覺得太差
但係一同OGMD比

OG 無得比啦
壞左手制 用psv remote打住先
原來boot著左未登入都可以remote play咁屈機
會唔會有巴打整個bgm打包
大和號勁撚到就咁普通用ace左,on99
第8話
啲技能點應該升技應升邊招好
定升能力好哦
啲技能點應該升技應升邊招好
定升能力好哦

等第十關定十一工廠開左之後加個啲先好啲(Z3時天獄嘅Z系統)
大和號勁撚到就咁普通用ace左,on99

最低能係D敵人大部份都打艦先....全部走黎送死.....
係咪得我一個簡左男主
點解大和號咁勁
係咪得我一個簡左男主

女主角都冇搖乳睇,同男主角有咩分別
係咪得我一個簡左男主

女主角都冇搖乳睇,同男主角有咩分別

分別就係 心口多左兩舊磚頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞