[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(2)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想問我放工7,8點去信和有冇機買到ps4中文版?

實買到,炒到700蚊姐,我5點一放就飛去買
如1130到188 睇下買唔買到
復仇之鬼天河明人ace係敵turn 傷害1.3倍 回避+20%
波已射
波已射

波已射,係床度玩緊
想問我放工7,8點去信和有冇機買到ps4中文版?

實買到,炒到700蚊姐,我5點一放就飛去買

食炒價不如返屋企上ps store
其實係咪上集開始已經完左行動同埋比人打個陣都可以用精神
波已射

波已射,係床度玩緊

琴晚玩到4點先訓
涼都冇沖訓左陣而家又打過
感覺今集有誠意過天獄

agger 玩咗3關都已經覺得今次好有誠意
大和號d戰鬥動畫

大和號明顯係特別待遇
唔可以用黎做指標, 如果天獄部部機既戰鬥畫面做到nu既水準既話, 我都會覺得天獄好有誠意
P4 528 好撚貴 上次又係第一日買GG 都上到480幾

琴日買左日版519

應該係今集先可以

應該係今集先可以

最早係機戰NEO,2D機戰就第一次
巴打們,打到幾多話?
感覺今集有誠意過天獄

大和號d戰鬥動畫

同埋曉擊霸同轟一兩條友提早入隊之後一直有對白,唔係hea做

可以提早用係唔同D

應該係今集先可以

最早係機戰NEO,2D機戰就第一次

痴撚線咁打根本就唔會死
感覺今集有誠意過天獄

大和號d戰鬥動畫

同埋曉擊霸同轟一兩條友提早入隊之後一直有對白,唔係hea做

可以提早用係唔同D

提早多條女女用係唔同d
有巴打玩到eva未

第5使徒係咪都係同劇場版一樣係多形態射擊

琴日買左日版519

尋日7點前
459都有啦

琴日買左日版519

尋日7點前
459都有啦

個個時間去唔到嘛
大和號班友,好大鼻。個個都查家宅。

琴日買左日版519

尋日7點前
459都有啦

個個時間去唔到嘛

琴日買左日版519

尋日7點前
459都有啦

個個時間去唔到嘛

459係psv吓話 ps4好似最平都49x
早去真係有平幾20蚊
一陣去埋咖啡媽媽個間睇下有冇貨先 睇下咖啡係唔係到😍😍
我覺得今次新參戰d 機係用新技術畫 會睇到同舊個堆有分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞