[ONCE]TWICE討論區(15) KNOCK KNOCK ON MY DOOR~

1001 回覆
58 Like 13 Dislike

@twice123sana

@sayuforever

@tzuyubbchu

@sardines2016

@michaeng

@mannersmakethman1

@bookwormtwiceforever

@kwandomj

@minaworldno1
繼續留守大本營唔入gp

u are not alone
明明呢到已經係一個grp
網絡世界先係一個暢所欲言地方,點解大家咁避諱咁鍾意另起爐灶

小圈子 不了
繼續留守大本營唔入gp

小圈子 不了

小圈子 不了+1
wts/tele果啲真係小圈子,又搭唔上幾句,盞被人踢
小圈子whatsapp群無咩條件要求嘅
但自己諗清楚先好入
雖然群入面全部都係once,但經常性討論其他團,twice係好少講

同埋除左kpop外,上至天文下至地理我地講一餐,慣左一日幾千個msg
同埋群入面嘅資料高登都會有,入左群唔會知多啲唔會有著數
同埋有來自唔同地方嘅once,24小時都有人講野
為左唔影響推post,入左群請同時活躍於post內
大概想講嘅係咁多
如果諗住淨係講twice嘅就唔好考慮入

會悶死你
有興趣留tg id再問你拎電話
無咩事都唔會踢你,好似係

tg:jc0219
繼續留守大本營唔入gp

小圈子 不了

小圈子 不了+1

不了
加上唔識其他團
2yeon 其中最鍾意一幕 覺得oppa 最後個笑容好似係情侶先會有

https://youtu.be/xs0lj6b37gk

最後 我覺得小隊好好笑 佢睇得好開心 根本係once

呢條片loop咗好多次
Oppa成日嫌棄家姐但暗地裏好enjoy
2yeon 其中最鍾意一幕 覺得oppa 最後個笑容好似係情侶先會有

呢條片loop咗好多次

有 2yeon, michaeng, satzu, sada, namo, mitzu, 仲有冇?
但咁多關係,其實小隊好似冇"緋聞"?

@twice123sana

@sayuforever

@tzuyubbchu

@michaeng

@kwandomj

@vang222

@michaeng

@kwandomj

@vang222

你條撚屌hater就算鳩數啦
繼續留守大本營唔入gp

小圈子 不了

小圈子 不了+1

不了
加上唔識其他團

呢個post需要你地
繼續留守大本營唔入gp

小圈子 不了

小圈子 不了+1

不了
加上唔識其他團

呢個post需要你地

需要大家 就黎入左gp 既once 都多d 上黎推post
繼續留守大本營唔入gp

小圈子 不了

小圈子 不了+1

不了
加上唔識其他團

呢條片loop咗好多次

有 2yeon, michaeng, satzu, sada, namo, mitzu, 仲有冇?
但咁多關係,其實小隊好似冇"緋聞"?

97line
不過小隊的確同成員感覺冇個種feel
好毒啊
繼續留守大本營唔入gp

小圈子 不了

小圈子 不了+1

不了
加上唔識其他團

呢個post需要你地

一定會推 唔會走
究竟jyp小卡係咪真,好驚自己兩隻都中晒
究竟jyp小卡係咪真,好驚自己兩隻都中晒

小圈子 不了

小圈子 不了+1

不了
加上唔識其他團

呢個post需要你地

一定會推 唔會走

留守
繼續留守大本營唔入gp

小圈子 不了

小圈子 不了+1

一直留守係呢到
有無人知twice mini燈幾時有
子瑜官配係邊個
子瑜官配係邊個

Sayu 99line mitzu
自己諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞