[ONCE]TWICE討論區(15) KNOCK KNOCK ON MY DOOR~

1001 回覆
58 Like 13 Dislike
估唔到淨係加2隻歌都有咁高銷量
jyp訓著都笑醒

當一隻純粹換咗cover PB pc嘅聖誕專都賣咗幾萬隻嘅時候
有咩出奇
e記幾時有貨
[Data] TWICE 'TWICECoaster: Lane 2 Knock Knock' has officially surpassed 60,000 copies on Hanteo.

到目前為止賣出60,000隻

lane 1第一週好似賣得多好多

Lane1 1st week賣咗9萬幾隻
Lane2今日先第2日 應該會差唔多
e記幾時有貨

等到頸都長

宜家去信和買lane2 有冇pre order 小卡送

如果無係佢地度pre order應該最初會有,不過量應該唔多

我想要番lane1 preorder卡

我有多2套,要?

我都想要呀
tg: tzuyuforever

朗豪芳男廁播like烏鴉
為左twice 我屙左人生最長既一次尿
屙左四分幾鐘邊唱邊屙
子瑜好難中
屙左四分幾鐘邊唱邊屙

一路屙一路食番曬
屙左四分幾鐘邊唱邊屙

滴左4分鐘
屙左四分幾鐘邊唱邊屙

滴左4分鐘

巴打睇下醫生
屙左四分幾鐘邊唱邊屙

一路屙一路食番曬

Jb好有經驗
Gmarket有排等咁 sad
Gmarket有排等咁 sad

仲未發貨
[Data] TWICE 'TWICECoaster: Lane 2 Knock Knock' has officially surpassed 60,000 copies on Hanteo.

我上網睇lane 1第二日銷量先51000 今次lane 2 下午已經60000 一週銷量有機會勁過tt
第一次買碟中子瑜 爽

我上網睇lane 1第二日銷量先51000 今次lane 2 下午已經60000 一週銷量有機會勁過tt

JYP有fs大法
第一次買碟中子瑜 爽

屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞