[ONCE]TWICE討論區(15) KNOCK KNOCK ON MY DOOR~

1001 回覆
58 Like 13 Dislike
中jyp 可以去買六合彩

即刻放入垃圾桶
(FanTranslate Request) JYP Ent: 'TWICE special album has reached more than 310,000 preorders in a week'. The 310k will be reflected on GAON.

好癲

係咪打多左個0咋
有冇兩set 全部卡既樣睇下
http://tenasia.hankyung.com/archives/1141914
首周預購31萬 真定假

原來我一直飯緊男團
係咪打多左個0咋

韓文千同萬好難打錯
真係31萬我買多2隻

唔係TWICEZINE咩

呢個似係黃色ver.入面個本圖集喎

我好似買左b 粉紅色 唔知兩本是咪一樣

好似唔同

兩本唔一樣架

逼人買曬兩本

等收碟個陣睇睇先 都係高質靚靚相就算
中jyp 可以去買六合彩

即刻放入垃圾桶

唔要俾我呀
真係31萬我買多2隻

일주일동안 약 31만장이 선주문됐다
找數唔該

你荒我唔找比你咩
頂你lane 1 2016年係35萬 lane 2預訂去到31萬
希望今次可以賣到我50萬啦
頂你lane 1 2016年係35萬 lane 2預訂去到31萬
希望今次可以賣到50萬啦
[新聞]“KNOCK KNOCK”旋風 TWICE,世界市場“敲門”
“knock*2”的人氣是可以預料的 在本月13日開始專輯預售 就造成了唱片銷售網伺服器癱瘓 在這種火熱關注的銷售 專輯的預購量達到了31萬張 而去年的TWICECoaster:Lane 1總銷量為35萬852張

@ZYLeeTW

第二日已經破左lane 1 之前既總銷量 twice 大發

好似闊太
條線上到頂
繼續keep 住pak

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞