[ONCE]TWICE討論區(15) KNOCK KNOCK ON MY DOOR~

1001 回覆
58 Like 13 Dislike

岩岩twitter見到
笑左
24個鍾破千萬views係咪record黎
新post留明
knock knock大發!!!!

格離已經破左 24小時都唔洗 我地朝住自己目標就得
留名等10M views

yes但啱啱一千萬既話唔係record
刷啦講

上WIKI睇PSY首 Gentleman 24hrs 有38M

好型棍

上WIKI睇PSY首 Gentleman 24hrs 有38M

呢個外掛黎

我意思係剩係twice黎計
真心希望準時嘔views出黎
唔使同bts比 twice係女團黎講已經好勁 bts不嬲24小時最快紀錄都係佢地 仲有twice既飯 不嬲都有持久力 比tt 有進步 已經好勁
留名

好型棍

佢真係好型 真girlcrush
唔使同bts比 twice係女團黎講已經好勁 bts不嬲24小時最快紀錄都係佢地 仲有twice既飯 不嬲都有持久力 比tt 有進步 已經好勁

今日同防彈比 真係算係咁
個差距由今朝120萬一路都依加仲係120萬
拉唔開 追唔上
2邊飯都癲癲地

我意思係剩係twice黎計

TT 24hrs 6M 所以已經破左

真係唔明點解家姐咁少鏡頭

留名
一日爆post
郁得10萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞