[ONCE]TWICE討論區(15) KNOCK KNOCK ON MY DOOR~

1001 回覆
58 Like 13 Dislike
Bts比人hack
世界大戰了

咩事

Bts個網首歌變左knock knock
係anti kpop既人做 好似係

好搞唔搞燒埋落我地果疊

once 驚佢地條鐵咩
thx 燈神巴
彩瑛黃ver個look真係好正
點解其他要轉
thx 燈神巴
彩瑛黃ver個look真係好正
點解其他要轉

我豆粉look不得了 真心想俾錢收一張
https://youtu.be/O5WXkz-Novk

TT(TAK REMIX版)
未買專既巴絲可以試聽
Bts比人hack
世界大戰了

咩事

好搞唔搞燒埋落我地果疊

最後搞到我地d dislike 愈黎愈多

Dislike 多 其實反而增加條片既熱度 所以班haters係傻 係驚twice佢地睇到唔開心

證實係印尼黑客做
Bts比人hack
世界大戰了

咩事

好搞唔搞燒埋落我地果疊

咁過癮...
呢D除非2間公司一齊發聯合聲名
咪之大戰唔會停

好心兩間公司快手d做野
https://youtu.be/OCxbgEu01mc?t=124
呢個 concert video 入面紮頭髮 Mina 真係神級到無敵!
好正!
Bts比人hack
世界大戰了

咩事

好搞唔搞燒埋落我地果疊

最後搞到我地d dislike 愈黎愈多

ig 代購 pizzle 同twicezine 分別 220同200 (唔連國際運費,要補款)算唔算貴?
Bts比人hack
世界大戰了

咩事

好搞唔搞燒埋落我地果疊

咁過癮...
咪之大戰唔會停

好心兩間公司快手d做野

好似已經變返BTS歌 無得睇添
Bts比人hack
世界大戰了

咩事

好搞唔搞燒埋落我地果疊

咁過癮...
咪之大戰唔會停

好心兩間公司快手d做野

好似已經變返BTS歌 無得睇添

點解anti咁撚得閒
Pop up store賣果啲野係咪3月6可以上網買?

好想要佢地個puzzle啊
有冇人要黃色彩瑛
想換

係呀佢話會放上withdrama 賣

Withdrama寄唔寄到去香港?定淨係韓國境內?

Withdrama寄唔寄到去香港?定淨係韓國境內?

寄海外,不過好似係得ems
運費貴過你件貨

Ems真係要百幾蚊 好貴
https://youtu.be/SRKh3iYZIS4
amigo tv preview 2
saida v

全set彩瑛呀好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞