[ONCE]TWICE討論區(15) KNOCK KNOCK ON MY DOOR~

1001 回覆
58 Like 13 Dislike
好想快啲星期六攞碟

等 寂寞到夜深

等 寂寞到夜深

仲等緊

全set彩瑛呀好開心

等 寂寞到夜深

仲等緊 想申請退貨 換個快啲
Pop up store賣果啲野係咪3月6可以上網買?

好想要佢地個puzzle啊

係呀佢話會放上withdrama 賣

Withdrama寄唔寄到去香港?定淨係韓國境內?

寄海外,不過好似係得ems
運費貴過你件貨

Ems真係要百幾蚊 好貴

Synarra好似有排等 屌

官網訂咪冇事 今日出貨 話星期五到
TWICE的 TWICEcoaster : LANE 2特別專輯三天內在Hanteo的總銷量超過了7萬張

升啊 唔好比佢停

下次官網訂試試 原本聽其他巴打講用gmarket
有冇手足有娜璉iphone wallpaper 開心share
有冇手足有娜璉iphone wallpaper 開心share

https://youtu.be/Wsr5aPFZnWU

我愛你們

屌 一開始隻舞做乜9
笑死

仙啦啦好似係EMS俾你,無用過唔清楚

我揀左順豐 好似係 算啦 要等下
今日show champ係咪有twice

官網唔係貴d咩??

唔係...
我指如果直接向仙啦啦買佢係會用EMS俾你(好似)
即係快D但貴D
G市場可以俾你改運送方法,平D但耐D

官網係咪連隻碟都貴d
今日show champ係咪有twice

咩係show champ?

唔係...
我指如果直接向仙啦啦買佢係會用EMS俾你(好似)
即係快D但貴D
G市場可以俾你改運送方法,平D但耐D

Sorry 燈神 現家明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞