[ONCE]TWICE討論區(15) KNOCK KNOCK ON MY DOOR~

1001 回覆
58 Like 13 Dislike
推post推得咁快

B ver 到手留名

舊野到底點玩
推post推得咁快

B ver 到手留名

舊野到底點玩

我都未認真研究
但大概係人型紙牌咁樣
臨瞓前聽melting 好舒服

合埋對眼聽 起撚哂雞皮

Melting 好好聽 同埋聽到佢地平時少有既聲音 一開頭係mi彩 好正 多賢把聲其實好好聽 志效其實聲底好好 唔使成日上高音仲正 比較擔心nayeon 現場唱唔唱到咁高音

合埋對眼聽 起撚哂雞皮

Melting 好好聽 同埋聽到佢地平時少有既聲音 一開頭係mi彩 好正 多賢把聲其實好好聽 志效其實聲底好好 唔使成日上高音仲正 比較擔心nayeon 現場唱唔唱到咁高音

Nayeon 嗰 part 高到初時聽唔知係邊個

合埋對眼聽 起撚哂雞皮

Mina 剩係唱開頭
聽唔夠皮
JYP 俾多啲 Mina 唱啦

合埋對眼聽 起撚哂雞皮

Mina 剩係唱開頭
聽唔夠皮

將中間/後面小隊個一句比mina唱會 balance 啲
不過平日主打mina算多

Oppa就真係。。。
雖然已經好過烏鴉烏鴉個陣

合埋對眼聽 起撚哂雞皮

Mina 剩係唱開頭
聽唔夠皮

Oppa就真係。。。

腎把聲真係好甜

合埋對眼聽 起撚哂雞皮

Mina 剩係唱開頭
聽唔夠皮

Oppa就真係。。。

腎把聲真係好甜

mina 美聲

賢賢真係好得意

合埋對眼聽 起撚哂雞皮

Mina 剩係唱開頭
聽唔夠皮

Oppa就真係。。。

Oppa 演唱會最落力開聲唱
發夢去左睇twice演唱會
啲週邊賣晒
我想問下jyp官方會唔會公布幾時開始售票?因為見新加坡場好似無通知
邊到會公布售票詳程
大家繼續睇YouTube
邊到會公布售票詳程

Facebook /twitter 都會有 同埋我信到時個post 都一定會有人講
推post推得咁快

B ver 到手留名

舊野到底點玩

我都未認真研究
但大概係人型紙牌咁樣

KK播個晚vlive有講點用,
係跟住D摺痕摺完痴係木門防盗鏡到,
係另一面睇就會係T寶黎knock爆你對門

所以呢個時候要播番首KK
真係養大左jyp個胃口
以前每100萬view係fb都出po打下飛機
而家10m都唔出

JYP : 錢>view數
真係養大左jyp個胃口
以前每100萬view係fb都出po打下飛機
而家10m都唔出

JYP : 錢>view數

而家韓國新聞自動幫佢出
jyp 諗緊點出多啲周邊拎哂我地啲錢
睇完con 好掛住佢地
睇完con 好掛住佢地

你都有得睇 我地得片睇 香港場都唔知買唔買到飛 見佢YouTube 上左香港#1 證明香港好多once 加埋大陸台灣 好驚食黃牛
邊到會公布售票詳程

佢連幾時港場都未講喎
不過通常公布之後 香港啲主辦就會自己出post

Vol.1
即係會一直出
沒完沒了
好似日本 official fansclub咁出會刊
唔知幾耐會出一本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞