[ONCE]TWICE討論區(15) KNOCK KNOCK ON MY DOOR~

1001 回覆
58 Like 13 Dislike
Gmarket間synnara係唔係出晒本地貨先到外國
全部評論都係韓國人

張野係咁用

型喎
中JYP既話
真心慘
中JYP既話
真心慘

團飯表示中邊個都無所謂
有JYP點解唔要
中JYP既話
真心慘

團飯表示中邊個都無所謂
有JYP點解唔要

The 10th member of TWICE is JYP!!!!!!
中JYP既話
真心慘

團飯表示中邊個都無所謂
有JYP點解唔要

The 10th member of TWICE is JYP!!!!!!

JYP真人好型棍子
全部評論都係韓國人

係, 本地貨20號,外國21, 預三日到
中JYP既話
真心慘

團飯表示中邊個都無所謂
有JYP點解唔要

JYP真人好型棍子

估唔到咁多JYP Fans
中JYP既話
真心慘

團飯表示中邊個都無所謂
有JYP點解唔要

JYP真人好型棍子

直曲難分
中JYP既話
真心慘

團飯表示中邊個都無所謂
有JYP點解唔要

JYP真人好型棍子

直曲難分

Shake that booty that booty booty
中JYP既話
真心慘

團飯表示中邊個都無所謂
有JYP點解唔要

JYP真人好型棍子

直曲難分

見左真人
唔算靚仔 不過有幾型嘅佬味 同埋身型好fit
高價收購jyp小卡

+1

呢set我一開就全set彩瑛 成set可以放
彩瑛fans唔洗驚抽唔中

神之手

留比我
全部評論都係韓國人

好想快啲有碟
全部評論都係韓國人

好想快啲有碟

Gmarket好似開始寄緊了
Btw咁快有碟既巴絲係邊到買

呢set我一開就全set彩瑛 成set可以放
彩瑛fans唔洗驚抽唔中

神之手

留比我

tg: chaengchaeng
全部評論都係韓國人

好想快啲有碟

我都係 依家得閒就F5下
全部評論都係韓國人

好想快啲有碟

真係3日就爽啦
Btw 知唔知順豐定EMS快d
全部評論都係韓國人

好想快啲有碟

真係3日就爽啦
Btw 知唔知順豐定EMS快d

EMS快好多 好似係
有無once想要專,我買左ab各兩套送比兩位,不過限於呢到經常上水嘅人,真係有需要嘅once tg我:haha7777

比連登名我,我認得你就會回

casey巴打之前都送左三張比我
不過我岩岩改左名
有冇巴打知道邊到買碟好
之前唔識預訂
有冇巴打知道邊到買碟好
之前唔識預訂

無訂的話其實信和買係最方便但係追post話唔計榜 所以都係由其他巴打解答你
有冇巴打知道邊到買碟好
之前唔識預訂

無訂的話其實信和買係最方便但係追post話唔計榜 所以都係由其他巴打解答你

gmarket la
有冇巴打知道邊到買碟好
之前唔識預訂

gmarket la

Gmarket 揀synnarra 會計銷售榜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞