[ONCE]TWICE討論區(15) KNOCK KNOCK ON MY DOOR~

1001 回覆
58 Like 13 Dislike
大家盡量都唔好跟信和買啦
信和係唔知計唔計入H榜咖
宜家去信和買lane2 有冇pre order 小卡送

如果無係佢地度pre order應該最初會有,不過量應該唔多

有 岩岩買完

幾錢呀巴打?

130 因為過左跟團deadline

未買過 應該要係邊間買

我就係信和搭電梯落地下對正果間

如果無係佢地度pre order應該最初會有,不過量應該唔多

我想要番lane1 preorder卡

我有多2套,要?

tg @mkib999

呢set我一開就全set彩瑛 成set可以放
彩瑛fans唔洗驚抽唔中

神之手

仲未識分乜榜物榜

仲未識分乜榜物榜

唔使識分 最緊要計銷量 幫twice 計入h榜 可以直接g market買 好多ig shop 都係g market 到買 加上信和係貴啲

仲未識分乜榜物榜

唔使識分 最緊要計銷量 幫twice 計入h榜 可以直接g market買 好多ig shop 都係g market 到買 加上信和係貴啲

我叫fd幫我買 不過有晒preorder d野應該計入榜啦我估...
有v 睇

有 岩岩買完

幾錢呀巴打?

130 因為過左跟團deadline

未買過 應該要係邊間買

邊間
一抽就中 mina 唔通係命中注定

一抽就中 mina 唔通係命中注定

咁正

仲未識分乜榜物榜

H榜即係實際韓國本地賣出銷量 打榜計分都係用H榜
G榜就包括咗韓國本地同唱片公司發嘅韓國同海外銷量(eg HMV ) G榜係計咗h榜嘅銷量
但g榜係冇打榜分計到
所以大家一般直接買計h榜嘅碟鋪買 (eg hottrack企下店鋪 如教保文庫等)

所以你就明點解一時就話TT賣到幾多幾多隻 但一時就會有另一個數
就係因為用嘅榜唔同

信和聲稱計h榜 但係咪真就冇人知
我就偏向覺得佢吹水多

仲未識分乜榜物榜

我叫fd幫我買 不過有晒preorder d野應該計入榜啦我估...

Pre order 特典同計H榜係2回事
[Data] TWICE 'TWICECoaster: Lane 2 Knock Knock' has officially surpassed 60,000 copies on Hanteo.

到目前為止賣出60,000隻
[Data] TWICE 'TWICECoaster: Lane 2 Knock Knock' has officially surpassed 60,000 copies on Hanteo.

估唔到淨係加2隻歌都有咁高銷量
jyp訓著都笑醒

lane 1第一週好似賣得多好多
Synnara幾時先發貨
我見韓國本地好多人都已經收到

銷量黎講真係好鬼勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞