[ONCE]TWICE討論區(15) KNOCK KNOCK ON MY DOOR~

1001 回覆
58 Like 13 Dislike
我終於中到momo小卡同sana既knock knock good

我都想要momo小卡

momo小卡好正
btw我之前賣既每碟至少有一樣野係mina 真係同佢好有緣
我feel到我一買就會中JYP

knock knock good都係JYP
我終於中到momo小卡同sana既knock knock good

我都想要momo小卡

如果你有子瑜我同你換呀
我feel到我一買就會中JYP

knock knock good都係JYP

JYP COMBO
btw 已收到e記交收email
聽耐左knock knock 想聽賢賢唱首ballad黎聽下 把聲其實好好聽

我都想要momo小卡

如果你有子瑜我同你換呀

我有子瑜knock knock good
btw 已收到e記交收email

YEAHYEAHYEAH
https://fans.jype.com/BoardView?BoardName=twice_notice&Num=322
knock knock應援ver.1

等翻譯

唔洗翻譯架啦...應該係跟住藍色字唱

簡單英文 knock knock knock.........
張人形卡究竟要點折 點解折都好似唔對路
https://fans.jype.com/BoardView?BoardName=twice_notice&Num=322

等翻譯

簡單英文 knock knock knock.........

最後個度叫名 攰到 一炮過 再連knock

等翻譯

係最尾個堆唔係
---
係佢地ge名 (除左櫻花line係名+chan之外,其他都係全名)
one in a million
我個心
甩甩甩.....ON MY DOOR
甩甩....
---

無問題啦
黃色彩瑛求換黃色子瑜
幾時有換卡個page
聽日就有comeback stage

我都想要momo小卡

momo小卡好正

我隻隻碟都腎愛世人喎

我都想要momo小卡

momo小卡好正

我隻隻碟都腎愛世人喎

諗起好似瑛桃紗瑜巴之前連中10幾個腎腎

我都想要momo小卡

momo小卡好正

我隻隻碟都腎愛世人喎

我隻隻碟都一定有彩瑛....

我係志效
已經連中兩鑊..等其餘兩隻碟到手睇下係唔係真係咁有緣

我都想要momo小卡

momo小卡好正

我隻隻碟都腎愛世人喎

我隻隻碟都一定有彩瑛....

好羨慕 我隻隻都中子瑜
聽日就有comeback stage

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞