[ONCE]TWICE討論區(15) KNOCK KNOCK ON MY DOOR~

1001 回覆
58 Like 13 Dislike
我今次真係賴MIC啦屌...
今次個LIVE唔係差....實好過之前好多

好似得娜璉個mic大聲d

oppa破音

oppa破音

聽到mina 同子瑜都好似走走地音
我有無聽錯...

笑左

咩事 ???

唔該哂樓上巴打教路
岩岩係gmarket訂左A+B版 希望好快收到

巴打可唔可以教下我
tg: https://t.me/Wmhin62

sorry 巴打
我冇tg

想問下呢個係咪包兩隻碟+pre order,即係包哂所有野?

但係我分開左兩隻買
所以有兩張單 應該冇事掛

買夠4隻有free shipping?

oppa破音

定延我都聽到...
至於mina...真係勁細聲,連聲都聽唔到

定延破音個下破得好應
[INFO] TWICEcoaster : LANE 2 has officially surpassed 80,000 copies on Hanteo.
#Twice #트와이스

大家果然有錢
[INFO] TWICEcoaster : LANE 2 has officially surpassed 80,000 copies on Hanteo.
#Twice #트와이스

大家果然有錢

Michaeng 黨的勝利
官配無誤
https://www.youtube.com/watch?v=xoNBzbc1mio

南妹件衫舉唔到手嘅。

oppa破音

定延我都聽到...

定延破音個下破得好應

少少啫。定延次次都好落力唱!

oppa破音

定延我都聽到...

定延破音個下破得好應

Oppa 今日壯態可能唔好 同埋mina真係好細聲 但我覺得nayeon 同志效穩定左好多

oppa破音

定延我都聽到...

定延破音個下破得好應

聽唔到賢唱

唔敢太大力,但係又唔比人睇

官配無誤

Michaeng

官配無誤

Michaeng is real!!! 幾時到saida

官配無誤

問左我瑜未
又話今日show champ有twice

官配無誤

但睇完vlive 摸魔似想同mina爭女

有oppa仲同mina爭老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞