[ONCE]TWICE討論區(15) KNOCK KNOCK ON MY DOOR~

1001 回覆
58 Like 13 Dislike
賢賢都應該好苦惱 SANA日日想bobo
邪教
點解可以咁sheshe

saida真係做到太癲太出面

Sana 明顯對賢賢情有獨鐘 多次公開示愛
然後賢賢口裡說不 身體卻很誠實

同意 岩岩睇channel plus 多賢既畢業片 多賢真係喊得好傷心 我見到都好傷心 sana第一時間攬住佢 我仲發現原來t送比多賢既禮物係香水牌子 我記得sana 係最鍾意香水既人 可能佢教埋多賢 一齊玩香水

2yeon
Michaeng
Saida

呢3pair
雖然我都鍾意睇jeongmi rmmate
但都係2yeon

我成日覺得 momo oppa nayeon 係三角戀 兩pair都好鐵意

Michaeng and saida is real
邪教
點解可以咁sheshe

同意 岩岩睇channel plus 多賢既畢業片 多賢真係喊得好傷心 我見到都好傷心 sana第一時間攬住佢 我仲發現原來t送比多賢既禮物係香水牌子 我記得sana 係最鍾意香水既人 可能佢教埋多賢 一齊玩香水

2yeon
Michaeng
Saida

呢3pair
但都係2yeon

點解冇人中意NaMo
邪教
點解可以咁sheshe

2yeon
Michaeng
Saida

呢3pair
但都係2yeon

我成日覺得 momo oppa nayeon 係三角戀 兩pair都好鐵意

Michaeng and saida is real

係三角戀
佢哋3個好煩
成日呷醋
當家姐同MOMO一齊
Oppa大多數就係同南哥同子瑜一齊

呢3pair
但都係2yeon

點解冇人中意NaMo

NaMo 2yeon Roommate 呢3 pair gay到不得了

呢3pair
但都係2yeon

點解冇人中意NaMo

NaMo 2yeon Roommate 呢3 pair gay到不得了

YouTube 好多片 睇完心臟病發

翻譯:
最近多賢姐姐狂推的 "你~~~"(洪真英有名的撒嬌) 有一次無緣無故對成員們做了這個 真的好有趣 大家的反應都是KKKKKKKK 嘻 最後的我~~(彩) 在V中來確認一下吧
cr. enneagon1020

呢3pair
但都係2yeon

點解冇人中意NaMo

講真 NaJeongMo呢個三角真係揀唔到
雖然內心都係中意NaMo多啲
聽melting段高音真係起哂雞皮
好想聽live

子瑜心諗乜料呢條友

翻譯:
最近多賢姐姐狂推的 "你~~~"(洪真英有名的撒嬌) 有一次無緣無故對成員們做了這個 真的好有趣 大家的反應都是KKKKKKKK 嘻 最後的我~~(彩) 在V中來確認一下吧
cr. enneagon1020

Sadness manager 好正
聽melting段高音真係起哂雞皮
好想聽live

呢下不得了

呢3pair
但都係2yeon

點解冇人中意NaMo

講真 NaJeongMo呢個三角真係揀唔到
雖然內心都係中意NaMo多啲

嗰頭講完 呢頭又有新sheshe相

呢下不得了

暫時19次pak 唔知突唔突破到tt 91次既記錄

呢下不得了

今晚訓唔著
原來show champion下週先播

海外飯準備被吊打啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞