相機背囊集中討論曲

1001 回覆
4 Like 30 Dislike
又話琴日送到
點知今日都未運到黎
琴日星期日邊會送到
係sf個預派時間亂黎
唔知呀
本身話前日 跟住推到邊琴日
Btw岩岩到手了
*變
琴日打左去問話星期日唔會送貨
我都岩岩收到了
duo到貨了
幾時先肯比email我啊
屌 去救人啦 POLY呀 仲掛住自己個相機背囊
巴打 想問下你個duo有無cube divider?
我睇佢Intro以為係送?
係notebook個隔入面
想問下點用
同埋下面compartment個底有兩塊墊,可以整起身,係咪拎嚟多層保護?不過就擋咗quick access
收埋左係最後個格
痴線 係真係淨係掛住自己個袋㗎喎
係未 自己計左條總數

輸入返 總共既金額

到時佢會問你想要咩先送貨?

咁就慳返 75-15=60 運費?
計哂1袋+配件總數
最後+15 SHIPPING COST呀
要再加袋,就+多15 即係30 COST
我隻 Duo今日終於收到,好滿意。

優點:
- 夠輕,比PRVKE21/PD 20L 都輕,日常返工唔洗咁大負擔
- 間隔好,多隱藏間隔可放好多額外嘢,輕鬆放一機四鏡+iPad pro 11+Macbook Pro13,對比PD 20L放咗MBP13已冇位放iPad,放多份A4文件都唔得
- 側面相機quick access可以左右開,窿位夠大容易攞,唔會好似PRVKE窿位咁細,又只可開左面
- 外型靚,簡約低調果隻風格
- 抵,對比PRVKE21/PD 20L要接近2千,back價HK$1300左右係物有所值

缺點:
- 拉鍊比較難拉,尤其係轉角位,但可接受
- 背囊頂個手柄比較幼,手持冇咁舒服
非常同意,但我想加一樣唔知各位認唔認同
就係佢個pop up compartment 戈塊魔術貼太難痴
同意~
另佢背脊個手挽位成日hi 住個背脊唔舒服~
我背脊手挽冇事喎
係呀,超級難,痴過一次就唔想再痴
DUO個頂角位好難拉
用唔夠一日就爆左線
唔知有無得換個新

打哂飛機第二日就爛左
利申仲用緊errant
功能上同空間屌打errant
拎機換鏡無難度
佢個拉鍊出發點係好 防盜 但頂角位個海綿做得厚左 拉果時有時會kick住 果度小心拉其實無問題
防水鏈係難少少既
我會將條個兩個火車頭放係最常開既一側(左或右)的角位
就算開頂,開側都會少行到角位就冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞