相機背囊集中討論曲

1001 回覆
4 Like 30 Dislike
隨時有super

聽左巴打一句去睇多次,又真係有

多謝巴打
知唔知到時點拿貨
你第一次?
到時佢會有survey比你填
跟住填資料 送上門
係第一次 唔該曬
有冇巴打有prvke31 心得/穫氣分享?
個use case 係想放到一機一鏡同埋奶粉袋
主要都係兩個無印中cube就執哂尿片奶粉等等各樣bb野,同埋會袋兩個thermos 樽
啱啱10分鐘前Back左early bird 見連登有人講呢個袋,
再上番去睇竟然有super early bird執
用開Prvke21
相機(A7R3+24105)放響下面camera cube
上面rolltop可以輕鬆放奶粉袋、尿片袋同一個暖水壼
(帶BB野好似做咕哩)
21 都夠做?
咁可以輕啲無咁大舊
好認同最尾嗰句
你要放兩個thermos 樽21可能抆水d
31就穩陣
做爸爸揹咁多野好偉大
一個係裝粥仔一個裝熱水
你個暖水壺係放側邊袋定都係rolltop入邊?
Rolltop~
岩岩back 左duo super early bird
想問下係咪會送埋straps? Lol
FAQ 只係話相容
31比較好 唔算大
去星際3樓cshxxx試
有實物

用緊elecom呢個,超多間格,又放到15.6吋notebook都仲裝到超多嘢,去旅行兩機三鏡一腳一電腦外加一埋配件水樽摭都仲有勁多位,揹上身又勁舒服唔係話太重,係小小大份姐,腰帶又可以拆幾靚仔
問左,佢話係另外買
Elecom係咪大陸淘好平但log-on賣好貴果個?
睇過啲間隔係唔錯
佢淘寶有官方網站,平過logon。我之前都係淘。
大家覺得應該買Duo定PD everyday sling 10L
有冇人有peak design travel/everyday backpack?
兩個袋取向好唔同喎
有sling 10L
只夠擺相機加少少雜物
平日用開elecom背囊,有少少想買返個斜咩
但又心思思想換個背囊,唉
相機背囊黎講Elecom已經好實用
sling 10L 我拎出去多數1機1鏡
2鏡已經有啲迫,除非枝鏡細/唔多雜物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞