相機背囊集中討論曲

1001 回覆
4 Like 30 Dislike
唔知關唔關填survey順序事。我雖然係super early bird, 但係係執死雞,有人cancel.

我無買add on, order number 73xx

佢寄sf. 希望呢個禮拜到。
order number邊到睇 我有add on
佢fulfillment email. 我唔知其他地方有冇。
唔算太順
但你唸番佢戈條係防水拉鏈黎
入面兩個袋位最大裝到咩鏡
我最大得16-55
你要裝100-400應該難啲
100400緊係唔得
唔知1635 2.8/24105得唔得
好想快點到
裝到啦
PGY 個One Mo Mass Production 中
想放個peak design travel 45L連M-size內膽 t.me/ac0116
想問有無一個背囊可以放到相機又放到dji spark?
Lens可能放夠放一枝24-70咁上下Size都夠
想知duo個notebook位裝唔裝到15or16吋notebook?
我今日或者可以收到試下
佢12/11 個email 有 sf tracking no. 但到而家都未 track 到。。。
notebook sleeve放唔到咁大部。
main compartment要接埋底嗰個camera compartment就放得落
等一兩日就track到

個duo袋幾輕巧,最主要夠薄,保護性還可以,但唔及傳統嗰啲海綿內籠。有notebook sleeve, 大概擺到細laptop或者ipad等。孭上身用就應該幾方便,易拎嘢攞鏡(遲下旅行再深度試)。個袋仲可以完全攤開,易執嘢。

拉鏈硬咗啲,但係相對無咁易比人偷。背部有個細袋袋passport.

整體去旅行應該唔錯。
一機一鏡加spark應該大部份都得既
24 70又唔係真係咁大支

今日先收到個咁既email係咪有排等
我都收到 唔知等幾耐
我 12/11 收,送貨未有update
我啱啱先收到
我今晚夜機去旅行
PM X NOMATIC 無得運嚟香港,back咗嘅巴打點樣收貨啊?
咁on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞