相機背囊集中討論曲

1001 回覆
4 Like 30 Dislike
問左, 佢話會post一個後加野既instruction
到時運費應該係平過各自BACK
睇下點 再聯絡
岩岩睇返X50 wide同depth比PEAK DESIGN都係細3CM
我應該買X50啦,平時20-30L用DUO/PGYTHECH補充
旅行+行山X50會好過X30
另外X50比PM X NOMATIC都係細小小
有興趣一齊夾 想買個X50
可以add on
有興趣tg我 運費一齊夾唔知平唔平到d
t.me/why0116
我入x50黑個pro kit
我都back左shimoda x50,主要係行山+旅行用
平時出街用errant冇乜投訴

大家back shimoda記住考慮埋back條厚嘅肩帶,如果負重高的話厚肩帶應該好有用。
x50去旅行 咁個袋係咪要寄倉?
睇咗,x50唔過baggage restrictions,上機冇問題。
咁back返個玩下都幾好
加咗
打想back m 一個x30 + 加厚strap,用黎取代原本個不死鳥arro 22
不死烏係型同孭上身舒服,但入面冇咩間隔,所以行山+影相裝唔到好野,最起碼個腳架要手拿
見x30個黑design都幾型,同埋有得expand 7L,我估平日除咗個腰belt都可以出街孭(x50平日孭出街好似有D嚇親人),去旅行或者行山可以加番同埋有得裝埋個7L都可以上到機
update咗shipping cost
依家送黎香港只係15usd
記住要重新pledge過
Base shipping cost $70包1個袋only 呢個一定要比
之後add on 每個袋+15
可以total shipping cost share返
例如2個人就係(70+15)/ 2
3個人就係(70+15+15)/ 3
Join
你睇清楚啲,Hk Base shipping cost係15, 每加一個袋先至再如多15
即係可以自己訂冇必要夾單
係wor 睇左下底其歐洲同rest of world
咁大家自己買返
我都仲係見到75, 求教學

教學點買
感謝
本來因為75蚊運費卻步
依家減到15$好抵屌
搞到我心郁郁
我已經Back左Duo 同 PTYTech
本身自己已經有3個背囊
到時成房都係袋
買50L
我就無錢又買唔到Duo 唯有買PGY
kickstarter有厚肩帶?定係要去佢本身個官方網站度另外買啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞