相機背囊集中討論曲

1001 回覆
4 Like 30 Dislike
今日c-shine試完入左個31L
同問 Miss左kickstarter 優惠 師兄可以買多個 一齊share 運費?
tg左你
你果隻無現貨,我都想睇下

PD20L用左一日都覺得唔係好啱自己
放緊出去
冇呀 第一水最早十二月
冬季出防水袋
有隻叫boundary 好似都幾好
果個post我開
已放棄
Why?
cb-1好差
個袋當日常返工就好正
同埋偏細 但料比pd wandrd好好多
prvke其實係咪個間隔真係唔掂?
咁嘅話其實買過d隔係咪就好好用?
有套民prima system modular travel backpack
好似幾好咁
果個post我開
已放棄
Why?
cb-1好差
個袋當日常返工就好正
同埋偏細 但料比pd wandrd好好多
有套叫*prima system modular travel backpack
好似幾好咁
入面知相機內膽又係有d on9 野
有冇人試過peak design 10L裝唔裝到pentax 67
新手想買個for 周圍去影相嘅背囊,完全冇呢方面嘅知識同方向,有冇人可以比啲意見?

行申:xt20, 有3支鏡(kit、長焦、定焦),有雨褸、有腳架。
prima
有咩on9 野
個內膽唔係design 到袋底
咁佢偷埋咪會相機袋多d 位又放得正常d
我睇啲片話可以extend 個相機袋
同可以變腰包/斜孭

green area 係怪怪地

問題唔係大
只係相機袋拎盡更理想

有冇人用過呢隻manfrotto revolver 8
重有無ching可以夾單買duo?
其實有無啲袋可以一機二鏡再隊埋隻1號隊落去

唔鍾意啲腳放出面
用左prvke 21 2年有多連photography cube ,講樣佢無得輸,但間隔真係差啲,如果成日要換鏡一定係PD 20/30L方便。

最痴線試過個photography cube 塞 富士x-pro2連23f1.4 + 16f1.4 + 56f1.2 + 35f2 + 50-140 f2.8,上層求其搵個內膽塞gfx 50s + 32-64去日本7日。咁玩法都頂到未算太攰,但一換鏡只可以講麻L煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞