相機背囊集中討論曲

1001 回覆
4 Like 30 Dislike
之前打算back呢個 之後搵左轉左轉運資料
你簡寄去美國 唔收shipping cost
back完填survey用buyandship, 好似total 2xx$
我都係3:09收到
依家大塞車 我諗有排都唔會到
平日出街係咪太大個同太重
叫做接受到。睇你平時拎幾多嘢出街。我鍾意佢夠薄身。
唔急不如等香港launch la, DUO 個價除非食到super early 如果唔係同普通early bird 冇乜分別仲送條帶
我放棄左pm x nomatic轉左shimoda x50純粹教佢點運返港 Duo等緊ship, super early bid.
收到tracking number了
我收到嘅係track 唔到的tracking no.
岩岩先開工掛 同埋唔似real time 報
等多一兩日就track到
尋日收order fulfilled, 凌晨收tracking no., 今朝見到已經送緊
但明明成朝喺廳都可以話Out of delivery兩次
DUO 個咩帶係咪都係大闊,上唔到PD個CAPTURE?
有無人用errant 條胸帶唔見左
條帶好易甩
想問下有無得買番?
琴日收email 岩岩睇到左荃灣倉 17號前到
好有效率期待
cs email問會比
試過送多左一條(送2次)
收到了
條拉鏈真係幾難拉下,拉到轉角位一定要雙手輔助,單手開唔到
今朝track到,今晚1930前送貨
超快
有無巴打想收PD Sling 10L碳灰色?
DUO就到 唔想用斜咩了
新果隻onemo平prvke31一半有多
話說有冇巴打入左duo想放prvke31
想收隻黑色去旅行用
tg:@prvke31
所以幾抵刷
如果wandr 21L 唔加photography bundle,係咪同普通背囊一樣?係咪唔會有位放相機?
想買個出街+一機1-2鏡 兩用袋
平時出街帶無反1機2鏡 加雜物, 另外都會返工用, Duo daypack定 prvke 21 好?
Duo岩用d 用過prvke21返工都覺大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞