相機背囊集中討論曲

1001 回覆
4 Like 30 Dislike
有冇人用過wardrd 嘅保養,係咪同pd一樣都係爛咗佢地會整返好or換個新嘅?
截哂啦,等街貨
放 prvke 31
有意請tg
https://t.me/Kcskcslau
thx
街貨貴 要等減價
放藍色 errant + cb1

https://t.me/Itwouldbeworthit
Duo daypack冇add on到accessory strap
係咪要等有現貨個陣先可以要買番
manfrotto Manhattan 50
利申用緊
push
小妹想買個可以放一機2~4鏡既背囊
大家有咩好推介
想平時出街都用到!
大家有咩好推介
公投
想搵個平時都用到既袋
Prvke21 定 PD Everyday20

一個拎野方便 Prvke成個彈落黎
PD就防盗做得好 同
個3層加埋9格 我用6格之後就無咩放自己其他野?

小袋仔 同passport位呢啲感覺上差別唔大
有冇巴打用緊/睇緊 分享下缺點同睇法
平時用到嘅話,Prvke 21好鬼重,同埋內膽較難拆
full gear既話 prvke21會辛苦
一機3鏡 一支腳架
咁睇Peak Sesign seems唔錯
等緊新袋

原先睇中manfrotto呢兩個好似幾好 800蚊左右落樓
最後二手收左下面果個抵玩

放manfrotto/national geographic NG W5072
95% new 有意請TG
不過又咁講,prvke 21用咗兩年除咗重無乜投訴,但係新袋設計好似好好多,等得就等
依家用緊pd 20L覺得好重,仲諗住買Duo
唔知duo會唔會都好重
Duo 1.2 kg, pd 20L 1.8kg
Prvke 21 1.3kg (未連Camera cube 同條Strap)
https://www.manfrotto.com/hk-zh/pro-light-camera-backpack-bumblebee-230-for-dslr-camcorde-mb-pl-b-230/
有無興趣
剪左牌
本來諗住買去北海道影相,最後用咗另一個袋
平放$500 當清屋
有意留TG
用緊bp350aw
想買多個duffel bag去旅行,唔拎喼
暫時睇中PD Travel Duffelpack 65L
可以塞到bp350aw入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞