[大聖歸位] 皇家馬德里球迷吹水區 (13)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
玩留isco

唔需要啦唔需要啦

一齊走啦屌

賣左新金童仲好啦;
玩留isco

唔需要啦唔需要啦

一齊走啦屌

賣左新金童仲好啦;

理性迷占
辛仔影都無埋

同isco一齊走啦

一次走兩件中場?

我皇要留位比華拉堤

高仔上位

y not both

收返O仔,james踢攻中 我皇5冠不是夢
玩留isco

唔需要啦唔需要啦

一齊走啦屌

賣左新金童仲好啦;

唔駛啦 三個一齊走換華拉提
辛仔影都無埋

同isco一齊走啦

一次走兩件中場?

我皇要留位比華拉堤

高仔上位

y not both

4個一齊收皮咪得囉
辛仔影都無埋

同isco一齊走啦

一次走兩件中場?

我皇要留位比華拉堤

高仔上位

y not both

幾時都話James_Rodriguez 巴打同ON撚9 巴打最識波

同isco一齊走啦

一次走兩件中場?

我皇要留位比華拉堤

高仔上位

y not both

幾時都話James_Rodriguez 巴打同ON撚9 巴打最識波

一次走兩件中場?

我皇要留位比華拉堤

高仔上位

y not both

3隻分隻9

我皇要留位比華拉堤

高仔上位

y not both

3隻分身9

高仔上位

y not both

3隻分身9

死基佬唔夠講又屈

y not both

3隻分身9

死基佬唔夠講又屈
辛仔影都無埋

同isco一齊走啦

一次走兩件中場?

我皇要留位比華拉堤

高仔上位

y not both

o仔岩岩先借出去又收返

3隻分身9

死基佬唔夠講又屈

又唔認
辛仔影都無埋

同isco一齊走啦

一次走兩件中場?

我皇要留位比華拉堤

高仔上位

y not both

o仔岩岩先借出去又收返

不了
[西甲補賽] 華倫西亞 對 皇家馬德里

https://lihkg.com/thread/130109/page/1
  《馬卡報》組織進行投票,「如果只能留下一個,你會選J.洛還是伊斯高?」
  共有76998名球迷參與了投票,其中有47540名球迷將票投給了J.洛,佔比達到了61.75%,投給伊斯高的只有29458票。

兩個都留~賣走b9同新金童
  《馬卡報》組織進行投票,「如果只能留下一個,你會選J.洛還是伊斯高?」
  共有76998名球迷參與了投票,其中有47540名球迷將票投給了J.洛,佔比達到了61.75%,投給伊斯高的只有29458票。

主席分身

主席分身

4萬幾個分身
占士的確勁 天份應該有歷史前十

主席分身

4萬幾個分身

反占又要不願面對了
占士的確勁 天份應該有歷史前十

識波

主席分身

4萬幾個分身

反占又要不願面對了

根本迷占是主流意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞