[大聖歸位] 皇家馬德里球迷吹水區 (13)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
屌你老母

ching ho波

賓施馬世界第一

莫拉達慢慢坐啦
今朝考車3 take pass
迷賓一日
賓周好波

迷賓過唔到p
屌你老母

ching ho波

賓施馬世界第一

莫拉達慢慢坐啦

占士慢慢坐啦
屌你老母

ching ho波

賓施馬世界第一

莫拉達慢慢坐啦

占士慢慢坐啦

屌你牙
迷賓一日
賓周好波

迷賓過唔到p

屌你牙
屌你老母

ching ho波

賓施馬世界第一

莫拉達慢慢坐啦

占士慢慢坐啦

屌你老母

ching ho波

賓施馬世界第一

莫拉達慢慢坐啦

占士慢慢坐啦

呢個真
屌你老母

ching ho波

賓施馬世界第一

莫拉達慢慢坐啦

占士慢慢坐啦

呢個真

對住反占笑而不語
迷賓一日
賓周好波

迷賓過唔到p

屌你牙

2015年,無牌駕駛

當時,馬德里的交通警於在巴拉哈斯國際機場的第四出口進行例行檢查,卻野生捕獲賓斯馬,而皇馬人則被發現國外牌照已經到期。隨後,交警要求賓斯馬出示汽車的行駛證以及其駕駛證,但他卻無法交出該兩個證件。

2015年,執無效牌照駕駛

當時進行例行檢查的警察發現,賓斯馬在阿托查鐵路站附近無照駕駛。雖然這名前里昂射手隨後出示自己律師在法國辦理的臨時駕照,但是警方認為此子的駕駛執照不具有法律效力,因此依法將其汽車扣押。

2013年,超速116km/h

賓斯馬於3年前,被測速雷達捕捉到於一條限速100km/h的公路上,「飛車」至216km/h。隨後,法國人收到18000歐元的罰款告票,其個人駕照亦被吊銷8個月。

2011年,違法駕駛

賓斯馬因在西班牙小島Ibiza上違法駕駛,被罰款250歐元。
迷賓一日
賓周好波

迷賓過唔到p

屌你牙

2015年,無牌駕駛

當時,馬德里的交通警於在巴拉哈斯國際機場的第四出口進行例行檢查,卻野生捕獲賓斯馬,而皇馬人則被發現國外牌照已經到期。隨後,交警要求賓斯馬出示汽車的行駛證以及其駕駛證,但他卻無法交出該兩個證件。

2015年,執無效牌照駕駛

當時進行例行檢查的警察發現,賓斯馬在阿托查鐵路站附近無照駕駛。雖然這名前里昂射手隨後出示自己律師在法國辦理的臨時駕照,但是警方認為此子的駕駛執照不具有法律效力,因此依法將其汽車扣押。

2013年,超速116km/h

賓斯馬於3年前,被測速雷達捕捉到於一條限速100km/h的公路上,「飛車」至216km/h。隨後,法國人收到18000歐元的罰款告票,其個人駕照亦被吊銷8個月。

2011年,違法駕駛

賓斯馬因在西班牙小島Ibiza上違法駕駛,被罰款250歐元。

p牌賓
迷賓一日
賓周好波

我6月尾第一次考,棍van
迷賓一日
賓周好波

主席考自動波?
迷賓一日
賓周好波

主席考自動波?

男人老狗緊係棍波貨van啦
迷賓一日
賓周好波

慢慢黎
做得岩d決定就會pass
迷賓一日
賓周好波

慢慢黎
做得岩d決定就會pass

幾時搵師父好?我諗住3月就搵
屌你老母

ching ho波

賓施馬世界第一

莫拉達慢慢坐啦

占士慢慢坐啦

屌你牙

考車幾銀
來考
屌你老母

ching ho波

賓施馬世界第一

莫拉達慢慢坐啦

占士慢慢坐啦

屌你牙

考車幾銀
諗住考
迷賓一日
賓周好波

迷賓過唔到p

屌你牙

迷賓咪同條賓周一樣超速停牌囉
皇馬擊敗維拉切爾一戰,後備上陣的艾斯高和艾華路莫拉達有好表現,協助球隊贏波,教練施丹計劃讓二人增加上陣時間。

光頭佬最好唔好得個講字
皇馬擊敗維拉切爾一戰,後備上陣的艾斯高和艾華路莫拉達有好表現,協助球隊贏波,教練施丹計劃讓二人增加上陣時間。

光頭佬最好唔好得個講字

下場踢少過四十五分鐘既反光頭佬一個月

光頭佬最好唔好得個講字

咁實反硬

光頭佬最好唔好得個講字

計劃姐 無話一定實行

最多30分鐘

哩排d波唔易踢
我寧願拖舟出isco 破陣
達仔拉空位
出多d高仔輪換米路都好
高仔速球度,過人都唔差
同埋今季都ok爛打
卻仔魔笛可以輪換上場
每年哩兩個人都係嚴重overload
冇病冇痛就變長期正選踢死人咩
錫住卻老同魔笛啦拖舟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞