[大聖歸位] 皇家馬德里球迷吹水區 (13)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
認真個句,占士算打得ok,賓施馬好多鳩pass...卻奧斯同摩迪真係組織進攻靈魂黎,馬些路就全部斬波離晒譜,佢爆左落底不如出個地波俾人攝位好過,至於最罪人係華拉尼,唔講第二球,就連第一球我好覺得佢俾人太多空間轉身射,佢應該用個身貼住佢,迫唔甩佢都可以迫傳番後面,或者帶番出禁區
訓左無睇 踢成點
btw話左華倫每年淨係踢4場波架啦 (皇馬巴塞)

總結
pepe夏天唔好走
華仔早幾年係新人上算勁
但過左咁耐都冇乜進步咁

直頭退步,成日衰孤寒波

上幾場勁又俾人吹奏
第一球都無得怪華仔嫁嘛
pepe夏天唔好走
華仔早幾年係新人上算勁
但過左咁耐都冇乜進步咁

直頭退步,成日衰孤寒波

上幾場勁又俾人吹奏

佢今季係今場特別柒姐

Btw 原來佢傷左先換
第一球都無得怪華仔嫁嘛

我個陣睇住直播,人地彈一彈離身,佢係要去到轉身先至到個位,我覺得佢預人地轉身再組織,但人地即射變左只可以封,而佢既能力可以即刻貼住個人俾壓力對手
屌你老味
頭10分鐘輸2粒
等睇巴塞後上奪冠
等睇巴塞後上奪冠

今季都拎唔到真係無眼睇了
世冠盃魔咒can you feel
燒味啦嘛 斬啦
賓施馬(Karim Benzema)雖然貴為皇馬的著名球員,不過因為他在一個保育地區破壞規矩,隨時會被當地政府處罰。事緣上年12月賓施馬到加勒比海一個名為馬丁尼克島的法國屬地旅行,在途中遇上一隻野生瀕危鬣蜥,竟然把牠整隻捉起並拍下照片。徒手捉起瀕危鬣蜥與及為其拍照這2個行為在馬丁尼克都是不容許的,所以照片曝光之後,不少法國傳媒與加勒比海的消息都指賓施馬難逃被當地政府處罰的結果。

監獄馬

坐監啦
燒味啦嘛 斬啦

沾屎冇表現都好過兩個派膠 一個華仔 一個馬些路
賓周馬由一開始已經不在場上啦 皇馬由頭到尾都係10打11
光頭閪玩燒味又唔換達仔 繼續攬你隻賓周馬啦
雖然賓周琴晚無表現 但皇迷真係輸打贏要 幫左球隊咁多 叫賓周去坐獄 有料 得皇馬迷先會咁
屌!點解唔出達子,出條正氣,真係 cd rom都要留名屌下!好
屌!點解唔出達子,出條正氣,真係 cd rom都要留名屌下!好

季尾達仔就走 下季又係賓周馬呀

碌賓仔好撚屎阿! 屌你!無腳好波,傳又傳得 。光頭佬換拿大哥入黎,都唔換達子
睇到一肚火!
雖然賓周琴晚無表現 但皇迷真係輸打贏要 幫左球隊咁多 叫賓周去坐獄 有料 得皇馬迷先會咁

莫拉達勁咁多都唔出 擺明做咗契仔 同埋犯咁多法真係應該坐監

咪閪理條on9啦 隻傻閪買過皇馬輸錢就一路追住黎咬
我祝你個傻閪買乜輸乜呀

碌賓仔好撚屎阿! 屌你!無腳好波,傳又傳得 。光頭佬換拿大哥入黎,都唔換達子

華拉尼係要換啦 成場唔知遊左去邊
我有冇眼花?輸波公海竟然冇人開抽水post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞