[大聖歸位] 皇家馬德里球迷吹水區 (13)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
皇馬擊敗維拉切爾一戰,後備上陣的艾斯高和艾華路莫拉達有好表現,協助球隊贏波,教練施丹計劃讓二人增加上陣時間。

哩排d波唔易踢
我寧願拖舟出isco 破陣
達仔拉空位
出多d高仔輪換米路都好
高仔速球度,過人都唔差
同埋今季都ok爛打
卻仔魔笛可以輪換上場
每年哩兩個人都係嚴重overload
冇病冇痛就變長期正選踢死人咩
錫住卻老同魔笛啦拖舟

其實轉陣踢4,5中場唔得咩?
今朝考車3 take pass
迷賓一日
賓周好波

我6月尾第一次考,棍van

慢慢黎
做得岩d決定就會pass

幾時搵師父好?我諗住3月就搵

搵師父唔怕早d搵
都係同你度期上堂啫

ching ho波

賓施馬世界第一

莫拉達慢慢坐啦

占士慢慢坐啦

屌你牙

考車幾銀
諗住考

第一次如果搵師傅埋單7000-8000啦
皇馬擊敗維拉切爾一戰,後備上陣的艾斯高和艾華路莫拉達有好表現,協助球隊贏波,教練施丹計劃讓二人增加上陣時間。

哩排d波唔易踢
達仔拉空位
出多d高仔輪換米路都好
高仔速球度,過人都唔差
同埋今季都ok爛打
卻仔魔笛可以輪換上場
錫住卻老同魔笛啦拖舟

占士係時候正選了

哩排d波唔易踢
達仔拉空位
出多d高仔輪換米路都好
高仔速球度,過人都唔差
同埋今季都ok爛打
卻仔魔笛可以輪換上場
錫住卻老同魔笛啦拖舟

其實轉陣踢4,5中場唔得咩?

451不了
單箭頭成效好似唔大
最好係442
兩個都可以係正前
組合可以朗同達仔
或者一正前一影鋒
影鋒可以isco james (我prefer isco)
4個中場左bale又機司
352 我覺得可以再試下(不過完埋哩季先好試,我驚玩出火)
打三中堅應該會見多左拿大哥
前鋒同442一樣
中場可以塞多d人囉
今朝考車3 take pass
迷賓一日
賓周好波

我6月尾第一次考,棍van

慢慢黎
做得岩d決定就會pass

幾時搵師父好?我諗住3月就搵

搵師父唔怕早d搵
都係同你度期上堂啫

早一個半月就差唔多,咁早無用

哩排d波唔易踢
達仔拉空位
出多d高仔輪換米路都好
高仔速球度,過人都唔差
同埋今季都ok爛打
卻仔魔笛可以輪換上場
錫住卻老同魔笛啦拖舟

對住技術成分冇咁高
一味靠衝打快果d其實出高仔輪換米路係真係諗得過
呢幾場c朗狀態都幾好。但我覺得下場比佢抖下啦 黎緊仲要打歐聯
呢幾場c朗狀態都幾好。但我覺得下場比佢抖下啦 黎緊仲要打歐聯

睇嚟c朗嚟緊都入唔到波
下場踢足90分鐘
歐聯出唔到
呢個年頭放我聖左中場 佢一樣上前打
咪又係433
呢個年頭放我聖左中場 佢一樣上前打
咪又係433

一個陣入面太多大牌球星好難轉陣

哩排d波唔易踢
達仔拉空位
出多d高仔輪換米路都好
高仔速球度,過人都唔差
同埋今季都ok爛打
卻仔魔笛可以輪換上場
錫住卻老同魔笛啦拖舟

對住技術成分冇咁高
一味靠衝打快果d其實出高仔輪換米路係真係諗得過

西甲。。。。有邊隊係靠衝
快撚d換走個監獄馬啦!屌佢老母係度柒下柒下
快撚d換走個監獄馬啦!屌佢老母係度柒下柒下

有拖舟同佩狗加持
發夢啦
巴黎中場拉比奧特今季表現出色,如今也成為艾馬利手下的常規主力,不過這名法國中場並不著急跟巴黎聖日耳門續約,他還公開表示,自己會考慮外界球隊的報價,比如皇馬。

想買右閘多d
巴黎中場拉比奧特今季表現出色,如今也成為艾馬利手下的常規主力,不過這名法國中場並不著急跟巴黎聖日耳門續約,他還公開表示,自己會考慮外界球隊的報價,比如皇馬。

想買右閘多d

成隊啦
華拉堤 拉比奧特 左右閘 迪馬

想買右閘多d

成隊啦

好似猁買聖徒咁

想買右閘多d

成隊啦

好似猁買聖徒咁

Lalala, clyne, lovren, mane

想買右閘多d

成隊啦

防中比高仔客串仲好啦
再買防中都唔知點算
逼到isco占士辛仔上絕路

想買右閘多d

成隊啦

防中比高仔客串仲好啦
再買防中都唔知點算
逼到isco占士辛仔上絕路

支持下場出高仔 James Easy goal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞