[大聖歸位] 皇家馬德里球迷吹水區 (13)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
除左馬些路 華仔 琴晚摩迪都發揮得唔算好
對比平時既佢差2個level

以我個人意見 琴晚65分鐘可以換達仔出黎博一博
始於有身形 有速度 幫到C7 Bale拉唔少空位

根本都唔撚會出
以我個人意見賓周馬死去坐監好過啦

如果有番上場歐聯時既幹勁都還可接受
除左馬些路 華仔 琴晚摩迪都發揮得唔算好
對比平時既佢差2個level

以我個人意見 琴晚65分鐘可以換達仔出黎博一博
始於有身形 有速度 幫到C7 Bale拉唔少空位

10分鐘已經2-0,對面都龜縮,靠摩迪做唔到D咩,不過有幾球禁區頂20幾碼左右有信心可以抽埋去啦

摩迪重炮幾勁架 不過睇得出琴日佢都冇乜態
攻守都差d差d咁
賓周馬又叫雞、勒索、渣車超速又要撚d瀕危動物
屌你老母係場外犯事唔係有d咩內部停賽架咩
屌就算唔坐監都停佢賽啦
屌就算唔坐監都停佢賽啦

公職人員係香港比人告 坐監之前都每個月keep住出糧啦 唔覺得出奇了
屌就算唔坐監都停佢賽啦

佢單野甩左身?定仲審緊
尋日唔是細佬鳩斬,分分鐘連攻勢都冇啊
屌就算唔坐監都停佢賽啦

公職人員係香港比人告 坐監之前都每個月keep住出糧啦 唔覺得出奇了

賓斯馬都有壓力

唔係佢第一球任人傳 第二球分分鐘唔洗失呀
講返占士,琴晚進攻時係禁區附近其實踢得唔錯,擺佢做假9 應該唔錯
順帶一提,琴日占士接波時開始有做一兩下接身,控球有進步
不過係衰傳失左幾球大意波同放佢係後少少中場附近佢爆唔過人

唔係佢第一球任人傳 第二球分分鐘唔洗失呀

講返占士,琴晚進攻時係禁區附近其實踢得唔錯,擺佢做假9 應該唔錯

傳失波又爆唔過人咁出佢托柒啊

咪同奧燒一樣

咪同奧燒一樣

寧願要easy go
忽然諗到D野 非迷占

反占初初占士平平穩穩就拎前人 迪馬奧燒比較 話點都唔夠以前好

到回落就話唔值得正選 比辛仔好過

後來辛仔碌柒咁 又話睇isco仲好

始終占士不變
忽然諗到D野 非迷占

反占初初占士平平穩穩就拎前人 迪馬奧燒比較 話點都唔夠以前好

始終占士不變

本身天價買番嚟
咪搵2個走左既勁人嚟比
點知level差太遠就唯有搵2位金童嚟比
屌就算唔坐監都停佢賽啦

關乜柒野事
忽然諗到D野 非迷占

始終占士不變

本身天價買番嚟
咪搵2個走左既勁人嚟比

走左既勁人
奧燒而家踢到廢物咁
至於迪馬其實好揀波踢
歐聯會有加成
李斯特城炒雲尼亞里
李斯特城炒雲尼亞里

同你一樣on撚鳩
忽然諗到D野 非迷占

始終占士不變

本身天價買番嚟
咪搵2個走左既勁人嚟比

駁唔到
好驚歐聯被反cup
好驚歐聯被反cup

lm食雞胸
All you have to do is stay, a minute.
李斯特城炒雲尼亞里

同你一樣on撚鳩

人性
李斯特城炒雲尼亞里

同你一樣on撚鳩

人性

痴撚線…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞