[大聖歸位] 皇家馬德里球迷吹水區 (13)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
想問琴日沙治奧張黃牌點拎架
http://now.com體育】巴塞隆拿中堅碧基在社交媒體投訴,死敵皇家馬德里在西甲獲得球證優待,往往在爭議性判決中得益,巴塞卻常常是爭議判決的受害者。

皇家馬德里周日西甲尾場鬥維拉利爾,球證文沙路在71分鐘判「黃潛」的般奴蘇利安奴禁區內犯手球——到底是蓄意手球抑或「波打手」,值得商榷——基斯坦奴朗拿度順利射入12碼,稍後再由艾華路莫拉達建功,結果皇馬以3:2上演逆轉勝,全取3分,成功維持聯賽榜領先優勢。同日較早時間同樣贏波的巴塞隆拿,惜未能趁機收窄差距。巴塞中堅碧基(Gerard Pique)深受該12碼判決刺激,登上Twitter對皇馬獲得差別待遇表達強烈不滿。

碧基上載了幾篇報道截圖,內容為皇馬與巴塞今季的幾場爭議比賽,其中皇馬屢次在爭議判決中得益,巴塞則是誤判受害者。碧基指,幾場比賽當中牽涉到多達8分,暗示皇馬目前取得的領先優勢,有賴執法球證協助;與此同時,碧基亦強調,引用的報道全屬馬德里媒體,以示公正。

皇馬隊長沙治奧拉莫斯知悉碧基的帖文後表示:「若然你告訴我,發帖的是美斯,我就會很驚訝;大家都知道,在碧基的世界裡,一切都是陰謀。」

拉膠好波

黃潛個Bruno都串鳩佢 好心隻多咀狗咪撚咁肉酸啦

Bruno:碧基?我得提醒他一下,之前巴塞對我們那場比賽他手球了,球證也什麼表示都沒有

想知踢國家隊會唔會打交

條柒頭都走啦
我地拿大哥上位

笑撚死

夠撚我地拉隊打咩
個款都贏撚左
http://now.com體育】巴塞隆拿中堅碧基在社交媒體投訴,死敵皇家馬德里在西甲獲得球證優待,往往在爭議性判決中得益,巴塞卻常常是爭議判決的受害者。

皇家馬德里周日西甲尾場鬥維拉利爾,球證文沙路在71分鐘判「黃潛」的般奴蘇利安奴禁區內犯手球——到底是蓄意手球抑或「波打手」,值得商榷——基斯坦奴朗拿度順利射入12碼,稍後再由艾華路莫拉達建功,結果皇馬以3:2上演逆轉勝,全取3分,成功維持聯賽榜領先優勢。同日較早時間同樣贏波的巴塞隆拿,惜未能趁機收窄差距。巴塞中堅碧基(Gerard Pique)深受該12碼判決刺激,登上Twitter對皇馬獲得差別待遇表達強烈不滿。

碧基上載了幾篇報道截圖,內容為皇馬與巴塞今季的幾場爭議比賽,其中皇馬屢次在爭議判決中得益,巴塞則是誤判受害者。碧基指,幾場比賽當中牽涉到多達8分,暗示皇馬目前取得的領先優勢,有賴執法球證協助;與此同時,碧基亦強調,引用的報道全屬馬德里媒體,以示公正。

皇馬隊長沙治奧拉莫斯知悉碧基的帖文後表示:「若然你告訴我,發帖的是美斯,我就會很驚訝;大家都知道,在碧基的世界裡,一切都是陰謀。」

拉膠好波

Bruno:碧基?我得提醒他一下,之前巴塞對我們那場比賽他手球了,球證也什麼表示都沒有

想知踢國家隊會唔會打交

條柒頭都走啦
我地拿大哥上位

笑撚死

夠撚我地拉隊打咩
個款都贏撚左

叫親碧基都係垃圾
高登個d 都係

拉膠好波

想知踢國家隊會唔會打交

拉膠好波

想知踢國家隊會唔會打交

希望下場見到伊斯高或達仔頂左正氣個位

其實上次聯賽對疤,條中場好好J
Isco 高仔 摩笛

Isco 高仔 摩笛

佢地個dso其實ok
可能未係好融入到
所以睇落未成氣候
其實琴日正選係我地上年拎歐冠既最強陣
結果比人地入左兩粒 又無咩攻勢做到

Isco 高仔 摩笛

佢地個dso其實ok
可能未係好融入到
所以睇落未成氣候

打撚咩
有親波都要比哂msn

衰小小講
上年個歐聯真係負碌碌番黎
最咩強陣
攻不銳
係靠條後防同米路 守得穩先好彩
達仔西甲入左8球
賓周 5球
下場賓周繼續正選

衰小小講
最咩強陣
攻不銳

要拎歐聯唔多唔少要運氣
不如話12碼夠運啦

Isco 高仔 摩笛

佢地個dso其實ok
可能未係好融入到
所以睇落未成氣候

打撚咩
有親波都要比哂msn

咁又係
前面三個大帝
一林小花可以Carry小白 沙維

Isco 高仔 摩笛

佢地個dso其實ok
可能未係好融入到
所以睇落未成氣候

打撚咩
有親波都要比哂msn

咁又係
前面三個大帝
一棵小花可以Carry小白 沙維

衰小小講
最咩強陣
攻不銳

今年既米路再係必然正選公平咩
光頭佬比多d機會高仔 isco啦屌

衰小小講
最咩強陣
攻不銳

同意
我好耐都冇見過高仔
同埋維拉利爾今季防守好似top幾
一早講過破陣一定係靠isco
賓周做咩鳩?
講走位積極唔夠達仔
講接應燒味又唔夠達仔
速度又唔夠達仔
係靈活可能高達仔小小
但講緊幾年前嘅事
哩家嘅賓周淨係識左腳kick右腳同跣底
就算係契仔唔該都比返咁上下實力
又唔見拖舟出自己個仔守龍打中場?
好肯定賓周有幫拖舟做全套

衰小小講
最咩強陣
攻不銳

同意
我好耐都冇見過高仔
賓周做咩鳩?
講走位積極唔夠達仔
講接應燒味又唔夠達仔
速度又唔夠達仔
係靈活可能高達仔小小
但講緊幾年前嘅事

賓周好明顯唔止係光頭佬契仔
仲要係佩狗契仔
一直都話呢隊鳩波個突破點就係伊仔
係都有人死牛一邊頸
鳩開咪鳩落去 斬開波換多個人出黎淨係斬波
疤狗幾無恥

衰小小講
最咩強陣
攻不銳

同意
我好耐都冇見過高仔
賓周做咩鳩?
講走位積極唔夠達仔
講接應燒味又唔夠達仔
速度又唔夠達仔
係靈活可能高達仔小小
但講緊幾年前嘅事

達仔好多地方都好過監獄馬
講監獄馬好過達仔 只係得返BBC咁多年既默契
講咁耐都係光頭無膽比達仔做正選
少做少錯 唔做唔錯
下半季司機嘅作用冇之前咁大
下半季機師嘅作用冇之前咁大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞