[大聖歸位] 皇家馬德里球迷吹水區 (13)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
佩狗又多一場藉口買龍門了
想知prisonma 係咪有拖舟痛腳在手
我有冇眼花?輸波公海竟然冇人開抽水post

疤狗過左皇頭就會出黎了
我有冇眼花?輸波公海竟然冇人開抽水post

疤狗過左皇頭就會出黎了

谷住先 今晚要打下體
雖然賓周琴晚無表現 但皇迷真係輸打贏要 幫左球隊咁多 叫賓周去坐獄 有料 得皇馬迷先會咁

傻閪
不如話曾蔭權有貢獻
要佢坐監輸打贏要啦
疤狗今晚應該爆盡打下體 都冇理由留力打r連
雖然賓周琴晚無表現 但皇迷真係輸打贏要 幫左球隊咁多 叫賓周去坐獄 有料 得皇馬迷先會咁

莫拉達勁咁多都唔出 擺明做咗契仔 同埋犯咁多法真係應該坐監

咪閪理條on9啦 隻傻閪買過皇馬輸錢就一路追住黎咬
我祝你個傻閪買乜輸乜呀

好人好姐點會買鍠鎷

想做善事

唔係今晚喔

唔係今晚喔

on9jor
雖然在周三西甲補賽作客以1:2爆冷不敵華倫西亞,但皇家馬德里主帥施丹仍自言不擔心聯賽形勢,但對球隊自己把勝利拱手相送,感到憤怒。

點樣將勝利拱手相送呀
畀人反cup而輸就話啫
呢場係由一開波輸到尾呀
雖然在周三西甲補賽作客以1:2爆冷不敵華倫西亞,但皇家馬德里主帥施丹仍自言不擔心聯賽形勢,但對球隊自己把勝利拱手相送,感到憤怒。

拖舟你面皮有冇咁撚
話球隊將勝利拱手相送
其實你先係將勝利拱手相送
屌你仲要出賓周
你仲好意思賴全隊?
打左半季聯賽
你長期令到自己隊10打11你算係點
如果唔係摩迪一個人做兩個人嘅野
你一早比佩狗炒撚左啦

皇迷對拖舟用人唯親感到憤怒

佔領班拿具

佔領班拿具

bin C ma
琴晚下半場一開波嗰段踢得幾好 可惜入唔到波
琴晚下半場一開波嗰段踢得幾好 可惜入唔到波

得個樣,有碌賓周係度就眼寃
發覺占屎正選輸波塊地即刻冇咁滑
班迷占潛晒水
班迷占潛晒水

對...對面負碌之嘛...

占士斬波好...好勁架......
班迷占潛晒水

咁都要拉落占士到
不如話冇左占士就嬴唔到切爾達
班反占潛水啦
班迷占潛晒水

猛...猛..猛虎射球
班迷占潛晒水

猛...猛..猛虎射球

泥ching?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞