[大聖歸位] 皇家馬德里球迷吹水區 (13)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
達仔isco咁老友 一齊走

對比馬些路差少少姐 上場係左邊拎長傳好靚

最近路路真係算數啦

路路同佩狗打手最近冇乜蒲頭

hi

佩狗打手係咪已經...

已經一個月.... 唔通已經...
Cristiano rejoined the team's last training session before facing Valencia only Danilo missed the training session.
Most headers in all competitions in Europe:
Real Madrid (24)
Arsenal & Monaco (15)

In the league Real Sociedad are 2nd with (14).
Most headers in all competitions in Europe:

In the league Real Sociedad are 2nd with (14).

椰絲教皇9981斬
馬迷有無波聚?

想踢波?
馬迷有無波聚?

想踢波?

BB蕉
馬迷有無波聚?

想踢波?

BB蕉

出到嚟實成班麻甩佬得我一個女仔
馬迷有無波聚?

想踢波?

BB蕉

幾好笑 下次繼續努力

椰絲教皇9981斬

椰絲教皇
達仔isco咁老友 一齊走

一齊去祖
馬迷有無波聚?

想踢波?

BB蕉

幾好笑 下次繼續努力

幽默感
Isco decida to leave, he will not continue in Madrid. Manchester City, Chelsea and Juventus are his most probable destinations. [marca]

皇馬d後備成日傳會走
成事先

打定輸數都得啦
世界盃年仲同你坐咩

唔好走
Isco decida to leave, he will not continue in Madrid. Manchester City, Chelsea and Juventus are his most probable destinations. [marca]

皇馬d後備成日傳會走
成事先

打定輸數都得啦
世界盃年仲同你坐咩

唔好走

給你最後的疼愛是手放開
馬迷有無波聚?

想踢波?

BB蕉

幾好笑 下次繼續努力

幽默感

皇馬d後備成日傳會走
成事先

打定輸數都得啦
世界盃年仲同你坐咩

唔好走

給你最後的疼愛是手放開

對佢黎講係好事
世界杯對球員黎講好難唔吸引
有機會應該爭下先
走啦伊斯高
走啦伊斯高

隻揪
走啦伊斯高

隻揪

你呢d排骨
我正係用二頭肌已經可以一下打到你入icu
走啦伊斯高

隻揪

你呢d排骨

二頭肌點打人
走啦伊斯高

隻揪

你呢d排骨

Sor 我死肥西黎 用全力都推我唔郁果隻
走啦伊斯高

隻揪

你呢d排骨

二頭肌點打人

真係走先對伊斯高好
雖然好鐘意佢
走啦伊斯高

隻揪

你呢d排骨

二頭肌點打人

真係走先對伊斯高好
雖然好鐘意佢

出現了 gap王好掛住你
走啦伊斯高

隻揪

你呢d排骨

二頭肌點打人

真係走先對伊斯高好
雖然好鐘意佢

最好去跟你個哥帥嘛
知喇
走啦伊斯高

隻揪

你呢d排骨

二頭肌點打人

真係走先對伊斯高好
雖然好鐘意佢

出現了 gap王好掛住你

不了
想知點用二頭肌打鳩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞