[大聖歸位] 皇家馬德里球迷吹水區 (13)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
認真
燒味出james當然好過isco
但陣地反擊嘅話isco bale 我朗 其實幾有默契
Isco哩家冇咁妹下妹下

總結:屌你老母兩個都留得唔得呀

補充一點
我想拖舟試下無鋒陣
中鋒變假9影子
isco/james都比較適合哩個位
而且搭埋我朗bale的話
前場交叉換位應該幾風騷
有時將中場鐵三角輪換下嘅話
其實全隊中場都有唔少出場機會
利申(ff)

合體
認真
燒味出james當然好過isco
但陣地反擊嘅話isco bale 我朗 其實幾有默契
Isco哩家冇咁妹下妹下

總結:屌你老母兩個都留得唔得呀

補充一點
我想拖舟試下無鋒陣
中鋒變假9影子
前場交叉換位應該幾風騷
利申(ff)

我winning拎james做影鋒,isco攻中唔出b9

補充一點
我想拖舟試下無鋒陣
中鋒變假9影子
前場交叉換位應該幾風騷
利申(ff)

其實一切都係賓周/拖帥的錯
如果賓周表現係神級嘅
Isco/james其中一個比人賣都無可厚非
問題係賓周垃圾但拖舟死攬佢
搞到james isco兩個其中一個實做犧牲品

補充一點
我想拖舟試下無鋒陣
中鋒變假9影子
前場交叉換位應該幾風騷
利申(ff)

如果賓周表現係神級嘅

仲有達子

補充一點
我想拖舟試下無鋒陣
中鋒變假9影子
前場交叉換位應該幾風騷
利申(ff)

如果賓周表現係神級嘅

死光頭佬用人唯親
兩個一齊走用高富帥
比c朗抖下啦今場 有巴利應該carry到
皇家馬德里剛周末西甲兩球輕取愛斯賓奴,今晚馬不停蹄於聯賽補賽作客華倫西亞。該隊唯一傷兵加里夫巴利已在上輪復出並攻入一球,今仗全隊皆可候命下,教練施丹可憑輪換制領軍再下一城,直取客勝。

阿狗又燈
皇家馬德里剛周末西甲兩球輕取愛斯賓奴,今晚馬不停蹄於聯賽補賽作客華倫西亞。該隊唯一傷兵加里夫巴利已在上輪復出並攻入一球,今仗全隊皆可候命下,教練施丹可憑輪換制領軍再下一城,直取客勝。

阿狗又燈

摩迪_14

阿狗又燈

加里夫巴利在輪換制下今仗料出任正選,配合同樣在上仗任後備的中場卡斯米路和占士洛迪古斯,銀河艦隊勢可延續各戰線四連勝強勢。再者蝙蝠軍團剛輪西甲2:0勝畢爾包,才終止聯賽三場不勝頹勢,今仗面對傷疲盡起的皇馬隨時打回原形,客勝穩開。

讓球客
曼城中堅奧達文迪的經理人之一馬田・森多亞,近日向皇馬暗送秋波。一週之前,阿根廷的TYC體育電視台報導,皇馬球會已經將奧達文迪列為了收購目標之一,阿根廷人有望替代比比,後者與皇馬的合約今年6月到期,但球會與球員並未續約。

屌你老母琴晚先派完膠
曼城中堅奧達文迪的經理人之一馬田・森多亞,近日向皇馬暗送秋波。一週之前,阿根廷的TYC體育電視台報導,皇馬球會已經將奧達文迪列為了收購目標之一,阿根廷人有望替代比比,後者與皇馬的合約今年6月到期,但球會與球員並未續約。

屌你老母琴晚先派完膠

佢個款同拉膠好似
髮型一樣
又係下盤穩健 同頭槌
不過拉膠防守好佢好多
曼城中堅有邊舊唔係屎

沙域琴晚又OG
唔好爭啦
Isco同James一齊走
再買番迪布尼同華拉堤
曼城中堅有邊舊唔係屎

沙域琴晚又OG

沙域柒左好多鑊
馬體會係都用佢
曼城中堅有邊舊唔係屎

沙域琴晚又OG

沙域柒左好多鑊
馬體會係都用佢

高甸傷症呀嘛
曼城中堅有邊舊唔係屎

沙域琴晚又OG

沙域柒左好多鑊
馬體會係都用佢

高甸傷左呀嘛
唔好爭啦
再買番迪布尼同華拉堤

左c朗右巴爾,仲有機師/馬利安奴,迪布尼買返黎擺咩

屌你老母琴晚先派完膠

佢個款同拉膠好似
髮型一樣
又係下盤穩健 同頭槌
不過拉膠防守好佢好多

呢年最大問題係慢
皇馬防線咁前 佢俾人爆死
同埋信拖舟會收番華利祖多
唔好爭啦
再買番迪布尼同華拉堤

左c朗右巴爾,仲有機師/馬利安奴,迪布尼買返黎擺咩

岩 走晒唔好返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞