[大聖歸位] 皇家馬德里球迷吹水區 (13)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
日前,意大利媒體《羅馬體育報》和《足球市場》分別指出,AC米蘭打算於今夏簽下新鋒,而他們的收購目標則是多蒙特射手奧巴美揚,以及皇家馬德里球星賓斯馬。
去馬

唔駛諗啦 ,肯定唔撚放

會可以唔轉
我想佢斷腳多d
其實有幾多巴打想賓周斷腳

點會想自己隊既人斷腳
最多嚴重犯規或者逃稅禁賽

不了 去坐監算

講斷腳死全家一陣又比屌奶星人cap出去binc

綠狗

巧耐冇見過綠狗清上黎9up
新post留名
新post留名

日前,意大利媒體《羅馬體育報》和《足球市場》分別指出,AC米蘭打算於今夏簽下新鋒,而他們的收購目標則是多蒙特射手奧巴美揚,以及皇家馬德里球星賓斯馬。
去馬

唔駛諗啦 ,肯定唔撚放

會可以唔轉
我想佢斷腳多d

點會想自己隊既人斷腳

咪係

唔駛諗啦 ,肯定唔撚放

會可以唔轉
我想佢斷腳多d

點會想自己隊既人斷腳

不了 去坐監算

綠狗

有上黎講下波

會可以唔轉
我想佢斷腳多d

點會想自己隊既人斷腳

不了 去坐監算

綠狗

有上黎講下波

係教波
屢不滿今季在皇家馬德里做後備的占士洛迪古斯,其妻子近日接受電台訪問,竟直認自己最喜歡的球員,是死敵巴塞隆拿的中場恩尼斯達,反而對老公隊友基斯坦奴朗拿度,則不太感興趣。

賣啦 搞內閧
屢不滿今季在皇家馬德里做後備的占士洛迪古斯,其妻子近日接受電台訪問,竟直認自己最喜歡的球員,是死敵巴塞隆拿的中場恩尼斯達,反而對老公隊友基斯坦奴朗拿度,則不太感興趣。

賣啦 搞內閧

帽已綠

反了反了
發現大家掛住j大聖已經遺忘左金毛

沒期望就冇失望

賣啦 搞內閧

帽已綠

反了反了

真的反了

賣啦 搞內閧

帽已綠

反了反了

真的反了

賣得

沒期望就冇失望

唔係轉左做文員咩

沒期望就冇失望

唔係轉左做文員咩

其實佢冇傷既話會係好出色既球員

沒期望就冇失望

唔係轉左做文員咩

應該好番好耐 不過拖舟應該棄用左

沒期望就冇失望

唔係轉左做文員咩

應該好番好耐 不過拖舟應該棄用左

練波都傷
比比大哥新髮型又幾型下
https://www.facebook.com/TFRev/posts/1239324442849088:0

respect
果然係牙朗接班人

James
傳伊斯高去疤
傳伊斯高去疤

冇可能掛
傳伊斯高去疤

冇可能掛

用下腦都知無可能啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞